Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 07 Maj 2025 19:03

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vectra B 2.2 Dti
PostPoslato: 18 Mar 2014 14:17 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2011 20:20
Ime: Igor
Opel: Rekord 2.0 S
Garaza: pogledaj
auuuu druze kakva povreda...strasno... pamet u glavu :)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014 20:17 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Maj 2012 21:44
Lokacija: Lazarevac-Arandjelovac-Vrnjacka Banja (Svuda stignem po malo sa stakma ili bez njih)
Ime: Petar-Pex
Opel: Opel Vektra B 2.2Dti,Vectra C 2.2Dti,Vw BORA 1.9TDI,i jos par motora i automobil
igorman je napisao:
auuuu druze kakva povreda...strasno... pamet u glavu :)

Kako god povreda je prosla,sada se vracamo jos jaci i brzi,stigao novi motor,ovaj motor sam sredio ,tako da ova sezona je za mene pocela ,nadam se brez posladica i slicnog.

Evo nekih slikica od Vectre danas slikana,malo sam se igrao sa unutrasnjim sijalicicama na klimi posto su pregorele,pa sam tada i lepio malo karbon folije :)
Ulozeno u proteklih nekoliko nedelja samo sijalice i registracija :ludilo: :ludilo: :ludilo: :ludilo: :lokomotiva: :lokomotiva: i naravno sada se vozamo i dalje,a da i zamenjeno ulje i filteri :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014 01:59 
1st Gear
Korisnikov avatar

Lokacija: Lazarevac-Arandjelovac-Vrnjacka Banja (Svuda stignem po malo sa stakma ili bez njih)
Opel: Opel Vektra B 2.2Dti,Vectra C 2.2Dti,Vw BORA 1.9TDI,i jos par motora i automobil
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014 15:52 
1st Gear
Korisnikov avatar

Malo da obnovim u kolekicju su dosle jos dve vrece( vectre c 2.2Dti opet :D i Vectre b 2.0dti koja je rasturena u delove),cinjenicno stanje sive vectre presao sam za godinu i nesto dana 100.000km nije iz auta izlazeno bukvalno,trapovi sve utegnutno kao kad je izasla iz fabrike. A evo i slika o vectre b i od vectre c
Inace siva vise se ne prodaje,i ako je budem prodavao necu je otudjiti tako lako :)
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

A da ako nemo ima vectu b 2.0dti ili 1.7dt na prodaju sa losim motorom ili slicno neka mi se javi na p.p zeleo bi da kupim jos jednu vectru do te kubikaze znaci oko 97-8 god
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2014 00:29 
1st Gear
Korisnikov avatar

e ovako posto sam postao ludak sa vectrama na c vetri smo radili malo,menjali smo branike stavili smo komplet branike,stopke zmigavce i ostalo sa vectre c gts i promenili masku prednju stavili Irmscher evo i dve slikice od vectrice,a inace stavljene su i druge felne,a cekaju se i 17 da popune balone :dzony: :dzony:
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2015 18:07 
1st Gear
Korisnikov avatar

Sestre zajedno na diagnostici :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Za sivu sam uzeo xenon farove sa socivima i branik

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2015 20:58 
1st Gear
Korisnikov avatar

Slika

Malo sam se opet :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]