Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 03 Maj 2025 21:42

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Vectra B 2.2 Dti
PostPoslato: 23 Maj 2012 01:11 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Maj 2012 21:44
Lokacija: Lazarevac-Arandjelovac-Vrnjacka Banja (Svuda stignem po malo sa stakma ili bez njih)
Ime: Petar-Pex
Opel: Opel Vektra B 2.2Dti,Vectra C 2.2Dti,Vw BORA 1.9TDI,i jos par motora i automobil
Garaza: pogledaj
Evo resih i ja da predstavim jedan od svojih autica.

E da pocenm uzeo sam relativno skoro to jes tacnije tri nedelje od kako je kod mene, Vetru B 2.2 TDI 2002 godiste,drugi vlasnik u srb,standardne aluminumske fabricke felne 15(koje ce da se zamena sa alu felnama Uskoro ) od opreme, digitlana klima,abs i itd....

evo i par slika kako izgleda auto

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta: Re: Vectra B 2.2 Dti
PostPoslato: 23 Maj 2012 01:40 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2010 01:54
Ime: Aleksandar
Opel: Vectra B
Bas lepo izgleda...:)
I ovaj prednji branik je ono sto trazim :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012 18:18 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Kakav je ovo branik? :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012 18:50 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010 20:24
Ime: Bojan
Opel: Omega B i Corsa B
Ovaj branik imaju vectre 2.2 dti i 2.6 vi six :love: :love:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012 18:52 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Nisam znao da ima razlike. ;) :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 00:23 
1st Gear
Korisnikov avatar

Lokacija: Lazarevac-Arandjelovac-Vrnjacka Banja (Svuda stignem po malo sa stakma ili bez njih)
Opel: Opel Vektra B 2.2Dti,Vectra C 2.2Dti,Vw BORA 1.9TDI,i jos par motora i automobil
PexRcv211 je napisao:
Evo resih i ja da predstavim jedan od svojih autica.

E da pocenm uzeo sam relativno skoro to jes tacnije tri nedelje od kako je kod mene, Vetru B 2.2 TDI 2002 godiste,drugi vlasnik u srb,standardne aluminumske fabricke felne 15(koje ce da se zamena sa alu felnama Uskoro ) od opreme, digitlana klima,abs i itd....

evo i par slika kako izgleda auto

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vektra je na prodaju od opreme ima elektor podizace,cd player pioneer-ov,abs,esp,eco,air begovi vozaca suvoazaca i itd,uradjen je servis pre 1500km(tad sam isao na more) zamenjeni su svi filteri vazduha,ulja i nafte,registrovana je na mom imenu do 8.3.2013(BG table),moze zamena za VW Boru,Pasata,Golfa 4,Audi A3,A4,A6,Opele i itd,prednost dizeli.... Ako je neko zainteresovan neka pusti p.p. za vise informacija

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 15:03 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jul 2007 23:27
Ime: Bozidar
Opel: Vectra 2.0i automatik TNG
Garaza:
a zbog cega prodajes vektru/menjas ako je u extra stanju?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 15:19 
1st Gear
Korisnikov avatar

bozza je napisao:
a zbog cega prodajes vektru/menjas ako je u extra stanju?

Ako cemo realno i iskreno, jel me ne drzi mesto,a i ima jos cetiri automobila, tako da mi ovaj stoji,isao sam na more sa njom i prezadovoljan sam,ali jbg kao sto rekoh,prodao bi je ili menjao,jel ima jos cetiri automobila i to ne mogu da stignem da vozim.... jel vie sam na motoru nego u kolima... a ako nekoga zanima vektra neka dodje neka je pogleda i neka kaze svoje misljenje kakva je...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 15:40 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009 23:14
Ime: Zdravko Daka
Opel: Astra G Turbo/Calibra MV6
Ala si ti uporan da prodas :ludilo1: :ludilo1:

Dogovori se sa adminima da ti odobre da stavis svoje oglase na OTS po promotivnim cenama :admin: :ots1:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 16:50 
1st Gear
Korisnikov avatar

Daka je napisao:
Ala si ti uporan da prodas :ludilo1: :ludilo1:

Dogovori se sa adminima da ti odobre da stavis svoje oglase na OTS po promotivnim cenama :admin: :ots1:

Druze nisam uporan da prodam,ali jbg ako nekog zanima zanima,ako ne ok... i to je lepo... ako ostane narednih dva tri meseca onda cu je ostaviti... jel mi se iskreno ne ispalati da je prodajem onda...

Tako da mi je sve jedno za prodaju.. vise bi voleo da je zamnim

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 17:10 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2008 21:22
Ime: Паја
Opel: Vectra B 2.0 DTI Krompirwagen 2002.
Garaza:
Pravila foruma je napisao:
8. Ne citirajte prvi prethodni post, jer se podrazumeva da se odgovor odnosi na taj post

u suprotnom bicemo prinudjeni da takve postove (tj njihove autore) opomenemo WARN-om

:ots:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 17:16 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jul 2007 23:27
Ime: Bozidar
Opel: Vectra 2.0i automatik TNG
Garaza:
PexRcv211 je napisao:

Ako cemo realno i iskreno, jel me ne drzi mesto,a i ima jos cetiri automobila, tako da mi ovaj stoji,isao sam na more sa njom i prezadovoljan sam,ali jbg kao sto rekoh,prodao bi je ili menjao,jel ima jos cetiri automobila i to ne mogu da stignem da vozim.... jel vie sam na motoru nego u kolima... a ako nekoga zanima vektra neka dodje neka je pogleda i neka kaze svoje misljenje kakva je...

pa mozemo mi svi da dodjemo da je gledamo do sutra,naravno pod uslovom da zakoljes neko prase od 30kg jer ko god da dodje da je gleda odavde sa foruma,ne da jede nego brise ko mecava :D
a za pice tek da ti ne pricam... :ludilo2:
taj motor je nezahvalan sto se tice registracije i servisiranja pa ljudi beze od takvih kubikaza i dodatnih troskaova. pa jos dizel za kog je servis skup koji je u startu presao pre dolaska u srbiju min 300.000 - 400.000 :seci:
verovatno je i ti nisi kupio zato sto si hteo,nego ti je dosla u zamenu,a opste je poznato da kada se radi zamena uvek neko nekog pre.ebe. :dedica:
po meni,dosao si na pogresno mesto da prodas auto,jer ovi ovde ljudi (citaj opelasi) znaju problematiku.
takav auto se prodaje na zvaku kao sto si je opisao,na ulici,pijaci,oglasima... onom ko je vozio golfa II pa je sad vektra za njega spejs satl,sto realno i jeste. i plus uz nju da mu poklonis nesto izmedju 30 i 50kg sto ide na cetri noge i sto skici ili vreci ako odluci da je pazari :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 19:25 
1st Gear
Korisnikov avatar

bozza je napisao:
PexRcv211 je napisao:

pa mozemo mi svi da dodjemo da je gledamo do sutra,naravno pod uslovom da zakoljes neko prase od 30kg jer ko god da dodje da je gleda odavde sa foruma,ne da jede nego brise ko mecava :D
a za pice tek da ti ne pricam... :ludilo2:
taj motor je nezahvalan sto se tice registracije i servisiranja pa ljudi beze od takvih kubikaza i dodatnih troskaova. pa jos dizel za kog je servis skup koji je u startu presao pre dolaska u srbiju min 300.000 - 400.000 :seci:
verovatno je i ti nisi kupio zato sto si hteo,nego ti je dosla u zamenu,a opste je poznato da kada se radi zamena uvek neko nekog pre.ebe. :dedica:
po meni,dosao si na pogresno mesto da prodas auto,jer ovi ovde ljudi (citaj opelasi) znaju problematiku.
takav auto se prodaje na zvaku kao sto si je opisao,na ulici,pijaci,oglasima... onom ko je vozio golfa II pa je sad vektra za njega spejs satl,sto realno i jeste. i plus uz nju da mu poklonis nesto izmedju 30 i 50kg sto ide na cetri noge i sto skici ili vreci ako odluci da je pazari :D

Sto se tice prasenceta sutra je to i torta na meinu :D haha rodjendan mi je tako da jbg... bice dosta njih,e sada iskreno da ti kazem,auto sam kupio od prvog vlasnika u srb iz uzica je covek ja sam ga preveo i sve iz nemacke je uvezne auto,e sada jbg ja sam dao za nju kes,mene iskreno interesuje zamena za volswagena ili audi eventualno bmw,jel ta tri proizvodjaca znam u dusu,inace u posedujem vec 8 godina vw boru 1.9TDI 2002 god sa full opremom,kupio sam je preko,ona mi stoji isto slabo je vozim,ima i golfa mk2 kojeg vozi sestra i ja po nekad,a ima i a3 99 god, ali opet kazem da ne gledam uopste auto kakav je ja sam se iskreno odusevio kako ide i kakav je auto kako auto,ja ne znam njegove mane i boljeke iskreno,a iskreno nisam ni takav covek da cu nekoga da zajebem ili prevarim i slicno.. otisao sam probao sam auto kad sam kupovao dogovorio se sa covekom dao kes i kupio.. ali opet napominjem vise vozim motor nego kola... tako da jbg ako je prodam iskreno prodao sam je ili zamenio,ako ne opet ok,registrovacu je i trati :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012 20:48 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Maj 2012 14:04
Ime: nema
Opel: nema
Bratac, zadrži Vectru i pređi 10 000 km. Kad budeš prešao toliko, zaboravićeš na prodaju. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012 00:23 
1st Gear
Korisnikov avatar

Kiprijan je napisao:
Bratac, zadrži Vectru i pređi 10 000 km. Kad budeš prešao toliko, zaboravićeš na prodaju. :D

Jbg iskreno brate ne zurim se da je prodajem i slicno,ali ono ako neko hoce da menja ili ga zanima uvek moze... :) nista ne gubim realno :) a cini mi se po postovima tvojim kako da me znas dobro cim mi to kazes :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012 01:59 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Maj 2012 14:04
Ime: nema
Opel: nema
Jok, matorac. Ne poznajem te lično. Samo kažem da je to isuviše dobar auto da bi se prodavao posle 1000 ili 2000 pređenih km. Ti njegove mogućnosti možeš da vidiš tek posle 10 ili 20 000 km. A kad već toliko pregaziš, onda totalno zavoliš taj auto. Evo, ja na satu imam 220 000, sve je kao i prvog dana, sve je fabrički... I tek skoro sam ustvari shvatio koliko je moćna mašina. A pošto već kažeš da ti se ne žuri da ga prodaš, zato ti i kažem da ga bar za to vreme koliko bude bio kod tebe više voziš, i definitivno ćeš odluku o prodaji zaboraviti. :D
Ja sam se iz istog razloga uputio u traženje Vectre c 2.2 dti (i pored toga što znam šta od problema nosi taj auto), Omege b ili Zafire sa istim tim motorom. Prosto, ušao sam u takt. Na kraju krajeva, da ne budem pogrešno protumačen, ja motor 2.2 dti ne idealizujem. Ne. Samo sam dosta prošao i iskustveno tvrdim. Ko kaže da Omega 3.0 oko koje se trenutno trudim neće podjednako delovati na mene?! Možda i hoće (definitivno hoće), ali ljubav ostaje u domenu Opela, i to je ono što je jedino bitno. Dosta je automobila prošlo, ali ova dva su ostala jer sam od njih izvukao najviše. I jedna Calibra za kojom duša pati... Za dalje - videćemo. Ja svoje bratski rekoh, a ti čini kako ti volja. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012 08:28 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2009 18:01
Ime: Dragan
Opel: Astra Cabrio
koliko trazis za auto ?
i koliko kosta registracija ?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012 02:31 
1st Gear
Korisnikov avatar

Tempo je napisao:
koliko trazis za auto ?
i koliko kosta registracija ?

Druze iskreno nisam ni razmisljao o ceni toliko... sto se tice registracije ne znam iskreno druze koliko je, mene je prevod izasao oko 160e sa tablicama novim(Posto su bile Uzicke tablice ,a preveo sam auto i odavio ga od tamo pa sam uzeo nove BG tablice) tako da to je cena prevoda sada ne znam kolika je registracija ... nisam iskreno ni pitao...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2014 17:45 
1st Gear
Korisnikov avatar

E posle godinu i nesto dana da podelim ustiske sa vamao o Vectri presao sam nekih 60000km,bez ikakvih kvarova i slicnog,isao sam na more 3 puta sa njom isao gde god sam stigao,na zlatibor skoro savaki vikend i itd. e sada je red dosao na servis malo veci proslog meseca sam promenio hidro druk lezaj kvacila,plocice,sva cetri amortizera,ulje u menjacu.motoru.kocnicama.servu i itd,stavio 4 zimske gume i idemo dalje. sada mozda vama zvuci dosadno ili sta,ali razmisljam se inace o prodaji posto sam resio neki novi auto da uzeme ,a i ima kesa trenutno sada,motor necu skoro voziti jel isto tako u proteklih godinu dana sam se oporvaljao od preloma butne kosti i jos nekih sitnica u udesu koji sam imao sa motorm,pa tako da sada mi je cilj da uzeme mnogo mladji auto. ako nekog mozda zanima vectra ili slicno. tu sam da odovorim na sva pitanja. i sta god vas zanima,evo slikica kako izgleda auto posle godinu i nesto dana :) inace zamenio sam retroviozor koji me je jako nervirao :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2014 18:24 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009 23:14
Ime: Zdravko Daka
Opel: Astra G Turbo/Calibra MV6
"ali razmisljam se inace o prodaji " A ja je vidjam vec godinu dana po oglasima :P

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2014 18:28 
50% warn
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2012 23:34
Ime: Sinisa
Opel: Omega 2.0 16v
Kojih god vidis da se prodaje vec 2 god

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2014 19:02 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2012 04:57
Ime: Dusko
Opel: Astra G 2.0 DTI, Corsa D 1.2
Stavi je u viewforum.php?f=24 i prekini ovo peckanje.
I nisi odgovorio koliko je registracija za nju. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2014 19:06 
1st Gear
Korisnikov avatar

Daka je napisao:
"ali razmisljam se inace o prodaji " A ja je vidjam vec godinu dana po oglasima :P
Jbg stoji na oglasima,ja sam od onih neka stoji,ako neko hoce neka dodje i neka kupi iskreno. jbg sad su mi iskrsle pare posto sam naplatio odstetu sto me manijak zveknuo za motor,ali nisam naptio jos za moje povrede :D ne slazemo se sa cifrom :D inace stvarno tada sam cas povlacio cas sam je vrcao na oglase,sada sam resio da je prodam,hocu vectru c da uzeme ili astru h . stvarno sam se odusevio sa vectrom ide za sve pare,a i ja sam presao dosta sa njom i moji svaki dan dok sam bio u bolnici po 5 sest puta tamo vamo,pa se nagomialal koliometraza.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2014 19:09 
1st Gear
Korisnikov avatar

Sto se registracije tice,tu nema zamerke 43000 je bila meni prosle godine u aprilu kad sam je registrovao,i kao sto sam rekao pre dve godine nesto oko 160e me je izasao prevod,a rekao sam vam vec,jeste 2 godine stoji na oglasima,ako mi verujes da sam hteo da je prodam prodao bi je imao sam ponuda raznih :D ali mi se nista nije svidelo,sto se tice inace stanja kao stnja stvarno au to je odrzavan,opet kazem vam razlog je sto sam dobio dosta kesa za motor posto nije ostlao od njega nista,a za moje gorke muke i rane od godinu dana koje vucem to je vec drugo nesto :D to ce malo duze da traje. i trajace dugo

A inace evo da podelim i moje teske i zajebane muke koje sam doziveo :D Inace deco nemojte se igrati sa motorim ;)

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014 22:19 
1st Gear
Korisnikov avatar

Malo da osvezim,zamenjeno ulje ,uradio sam malene modifikacije unutra,slike ovih dana,uradio sam sivu karbon foliu,a naravno i otresao usima za registraciju :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]