Poz.Citajuci teme o 1.7 dti motoru nigde ne nadjoh odgovor.Elem vozeci jos jedan primerak Astre 1.7 dti,primetio sam da ubrzava znatno bolje i nema,kako da nazovem,"zastoja" prilikom ubrzavanja iz prve u drugu i delimicno iz druge u trecu...Na mojoj Astri,sa istim motorom,sam primetio kao da pomalo nevoljno razvlaci ubrzanje u pomenutim brzinama...Ne dimi na auspuh cak i kada se navuce u visoke obrtaje,lepo radi i pali i nikakvu gresku ne prijavljuje.Ima katalizator,ali ima dobar protok sagorelih gasova (osecam pomocu ruke na auspuhu).EGR je ociscen i blokiran,a usisna grana je prohodna...Turbina nije vlazna ni na jednom crevu i pritiskom na crevo brzo ga naduva. Interesuje me da li je moguce da nema dovoljan dovod goriva (zbog elektronike Bosch pumpe)? Probao sam drugi MAF senzor sa Astre koja ide perfektno,i isto se ponasa kao sa mojim MAF-om...Povremeno se desava da trzne u voznji,ali bez ikakvog pojavljivanja MIL lampe...Rezervoar je ociscen,nije bio prljav uopste...
Ne znam ima li ikakve veze sto je na njemu MAF Bosch,koji po brojevima pripada za ASTRU 2.0 benzince?To sam sad skontao,mada sam probao i drugi MAF sa astre koja ide ekstra ali nista bolje...
|