Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 15 Maj 2025 15:57

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kadet E limuzina 1.4s
PostPoslato: 23 Sep 2014 20:52 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Sep 2008 22:25
Ime: Tata
Opel: Seat
stavi kljesta od Askone...pise negde o tome....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014 03:00 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2013 00:52
Ime: Mile
Opel: Kadett E 1.4s
Da malo osvezim temu. Stavljen nov srednji lonac sa cevkom (ne znam koji je posto je cale menjao). Imam problem sa potrosnjom ulja. Menjao sam ga pre 1000km, naravno i filter ( sipan GM mada mi je majstor rekao da ne valja), slucajno proverim ulje pre neki dan i vidim da je motor dosta potrosio ulje. Nisam neki poznavalac ali ne baca plavi dim, radi kao sat na leru (ne trese, ne vibrira, ne trokira), ne curi na karteru jer sam stavljao kartone ispod da proverim, kad mu dam gas grabi da kazem vise nego pristojno za njegovu kubikazu ali sam primetio da mi na unutrasnjoj strani haube ostavlja trag ulja debljine 2-3cm pocev od kosa pa preko cele haube bas u ravni sa zupcastim kaisom. Da nisu semerinzi radilice? nisam uopste sad pri parama da otvaram motor (ne znam da li mora ako je to sto mislim) pa me zanima jer bih mogao da uradim jos nesto sem sto sam dolio ulje.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014 20:07 
5th Gear

Pridružio se: 21 Avg 2012 07:01
Ime: stevan
Opel: kadett e 1.3nb tng 88 god
majstor te laze za gm ulje netreba ti bolje to ti pisa ulje na semerizima najverovatnije sto ti trosi ulje 99% ti je problem do uljnih karika i meni je pre zamene karika trosio 1l ulja na 1000km sad kad sam zamenio karike presao 5000km i netrosi ni kap gm ulja od-do zamene

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014 20:20 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2013 00:52
Ime: Mile
Opel: Kadett E 1.4s
Pretpostavljao sam da je na semerinzima. Svukao je sigurno litar na 1000km, ako ne i malo vise... Hvala, od otvaranja motora nema nista posto lepo vuce, vec sam spucao ovog meseca 200e na kadeta. Dolio sam ulje, neka tera ovako jos neko vreme.
Kad otovorim motor sigurno nece da se zaustavi samo na karikama, ima da ode bar 200e :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]