Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 15 Maj 2025 22:32

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Meine Corsa C
PostPoslato: 13 Avg 2014 19:44 
1st Gear

Pridružio se: 01 Nov 2013 13:05
Ime: Marko
Opel: Corsa c 1.0
'Ajd da se ubacim u garazhu.. predstavljao sam se vec, ali vidim da se ti stari postovi brishu.. trenutno sam zaglavljen na autu iz naslova, super mashinica, ali nema klimu, a tesko bih je mogao dodati sa 1.0 motorom.. tako da ne zelim mnogo da se vezujem.. a pochinjem... Slikacu bolje kad je uglancam za prodaju jednog lepog dana.. :D zasad nadjoh ovu sliku mog klinca pred juris na vetrenjace u daljini negde u jevropi... Nisam morao nista veliko da opravljam iako ima vec skoro deceniju, vozio sam 200 u dojchlandu (nizbrdo:), trosila je ispod 5 na putu, tako da mozda kupim opet isto samo sa klimom... E, da.. zeza me lambda sonda, iako zamenjena, ponovo lampica ukazuje na nju, kazhu loshe nam gorivo tako mora, nikako da to resim do kraja... Inace, nisam neki veliki modifikator.. najveci domet mi je bio da stavim metalne kapice na ventile, a to se zavrsilo time sto su iste zapekle i vulkanizeri mi prvom prilikom rekose da to nikad ne stavljam, jer su vec imali iskustva s tim... :D
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]