Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 20 Jun 2025 22:44

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 257 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Idemo na more ..
PostPoslato: 12 Avg 2012 18:48 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2011 23:13
Ime: Zeljko
Opel: Tražim
Garaza: pogledaj
Iskreno ne verujem da će neko praviti problem, malo su se i u CG smirili oko maltretiranja ( bar sam tako čuo ).

Ne verujem da će neko da ti miriše spuff kako bi znao da li imaš plin, uvek možeš da ugasis auto kad dođeš na red.

Opet ja sam paranoičan pa sam se i učlanio u amss, uzeo zeleni karton, uplatio zdravstveno osiguranje... sve to jer mi je prvi zakon Marfijev zakon Ako nešto može poći naopako, poći će naopako.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2012 19:48 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2006 11:27
Ime: Vukasin
Opel: Kadett GSi 2.0 16V
Evo i ja da se javim, dosao sam jutros iz CG. Kadja me sluzio odlicno :)

Obisao sam celu obalu CG, a skoknuo sam i do Dubrovnika.
Devojcica je izbrojala 18 "zaseda" policije dok smo dosli do mora. Tri puta su me zaustavljali. Prvo su u Ljigu izmislili kako sam zastao na semaforu vise nego dozvoljeno. U CG su me zaustavljali odmah posle granice, na ulazu u Belo polje na pravcu, ali su me pustili. Uvatili su me i kako preticem kolonu vozila preko pune linije, i pustili su me nakon mog moljakanja za 20e. Nece da primaju pare, nego traze da odes do poste da platis. Ali pustaju, nisu ko ovi nasi. Gde god naidjete na iole pravac, ocekujte patrolu.
Sutomore je katastrofa. Voda prljava, plaza krcata do zla boga, a sto se tice nocnog zivota, ako volite stranu muziku, tamo je necete naci. Ako ste solo, i nemate nista protiv turbo folka, obavezno doci. picaka kolko hocete. U suprotnom zaobici u sirokom luku. Takodje, svaki dan, od jutra do mraka, zastoj kod sutomora. Ja sam bio kod ujaka u Susnju, kad god krenem ka Canju, Budvi i tako tome, i kad se vracam, provedem po sat vremena u koloni. Ako prolazite kroz sutomore, racunajte na minimum sat vremena u koloni.
Budva, klasika, mislim da svi znaju kako je tamo, samo sto ima i strane muzike isto kolko i turbo folka, a ko voli house, preporuka stari grad. Picaka isto ko pleve, samo su tamo malo nafuranije pa ko voli nek izvoli. Zna da bude velika guzva u saobracaju.
Ada bojana praznija nego inace. Ko voli pescane plaze, i manje slano more, topla preporuka. Obavezno ponesite suncobrane, jer hlada nema nigde. Talasi po pola metra, pa ko ima dusek ili dasku, moze lepo da se zabavi.
Susanj sljunkana plaza, a kad se udje, pesak. Moze se parkirati besplatno odmah do plaze i moze se naci slobodno mesto. Posetite crvenu plazu (odmah ispred susnja kad se ide iz sutomora), besplatan parking, besplatan ulaz, sve besplatno, bistra voda, ima mesta.
Canj, pescana plaza, u vodi kamenito. Parking 2e, ne moze se izbeci. 2 lezaljke plus suncobran 5e za ceo dan. Restoran odmah do autobuske stanice ima za 3.5e kompletan rucak (corba/supa + salata + glavno jelo) za jednu osobu.
Kotor ko voli da obidje, preporucujem restoran "santa scala". Prolaz desno od katedrale, pitajte nekog od mestana za pravac, svi znaju. Obilne porcije, odlican kuvar, male cene. Komplet rucak za nas dvoje sam platio 20e. Preporucujem poslasticarnicu na ulazu takodje, isto nije lupanje po usima. Jeftinije i lepse nego bondjorno u BG.

Cene su priblizne cenama u BG, gorivo je 1.38e za 95 oktana, 1.45e za 98 oktana, dizel je 1.33e

Ako neko dobije zelju da ode autom do Dubrovnika, kao sto sam ja dobio, minimum preko sat vremena cekanje na granici, jer svako vozilo istresaju iz gaca. Osim mene. Cak mi ni dokumenta nisu trazili. Ne razumem zasto.
E da, granicni prelaz hrvatske je malo cudan. Naici cete na spustene rampe sa crvenim svetlom na semaforu. Treba da sacekate dok se ne upali zeleno svetlo i podigne rampa, a ne ko ja da po navici trazite gde je upaljeno zeleno svetlo, kao na ostalim granicnim prelazima.
1e = 7kuna. Bezolovni 95 10kuna. Najjeftiniji je prvi javni parking kad udjete u dubrovnik. 20kuna sat vremena. Cene su dosta jace u odnosu na CG. Nisam imao nikakvu neprijatnost. Kad cuju srpski, hoce i da spuste cene. Inace sve cene su u kunama, ali u 90% primaju evre, i svi racunaju isti kurs. Jedino na benzinskoj pumpi je moja devojka pitala "jel primate dinare?" na sta je lik odgovorio "ja ne znam cija je to valuta". Opsovala mu sve redom. Kad se prodje granica, par kilometara nema asfalta. Tu negde kod cavtata krece asfalt, i onda je asfalt odlican.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2012 20:41 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2010 20:40
Ime: Goran
Opel: Astra Coupe Bertone
shadow je napisao:
...
Cene su priblizne cenama u BG, gorivo je 1.38e za 95 oktana, 1.45e za 98 oktana, dizel je 1.33e
...

http://www.vijesti.me/vijesti/gorivo-sk ... anak-87443

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012 14:11 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2011 02:48
Ime: Горан
Opel: Astra G 1.8i 16V
Да ли је неко скоро путовао за Монте Карло? Треба ми пар информација.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012 14:17 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2006 16:25
Ime: Zarko
Opel: Vectra A 3.0 mv6
reci sta te zanima, mozda mogu da pomognem
ja sam isao prosle godine, ali busom

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012 18:11 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2011 02:48
Ime: Горан
Opel: Astra G 1.8i 16V
пустио сам ти ПМ.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013 18:52 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2013 08:19
Ime: Dimitrije
Opel: corsa c 1.2 16v comfort
Ko hoce ove godine u CG, cijene goriva su sljedece:
EUROSUPER 98 1,35 EUR
EUROSUPER 95 1,32 EUR
EURODIZEL 1,22 EUR
AUTO GAS 0,70 EUR

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013 20:33 
Club 1000
Korisnikov avatar

I kao i prosle godine, sipajte na "petrol" pumpama, evo kako izgledaju
Slika

a posto ih je manje, onda dobro dodju i Jugopetrol pumpe, one su na svaki korak.
To je ako necete da se zalite na gorivo, za ove dvije garantujem

Vrh

Tema posta: Idemo na more Hrvatska
PostPoslato: 09 Jun 2013 21:23 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2011 18:11
Ime: aleksandar
Opel: frontera 2,3td
I evo kucnuo je i taj cas da se resim da posle 22 godine odem na letovanje u crikvenicu kod burazera na more.Sitno brojim 5 dana do polaska pa bih voleo da neko podeli samnom iskustvo boravka kolima sa bg ili drugim srpskim tablicama u hrvatskoj.Kad pitam burazera jel ima nekih problema on kaze med i mleko idila bozija al nebih bio siguran.u bratskoj do skora republici sam skoro bio samo sluzbeno najavljivan na granici i jednom u zagrebu pre oko 6 godina kad su nam rekli da sluzbena (vladina)kola parkiramo ispred gradskog mupa gde su bila cuvana 00-24 i gde god smo isli i privatno pratio nas je jedan patrolni auto a svi su pricali ma nema problema.neko iskusstvo sta moze da se prenese bi mi dobro doslo npr cigarete tamo su paprene,dali ce na grani da mi prevrcu auto i tako to.Idem sa zenom i dva klinca.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013 22:09 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2009 21:29
Ime: Milorad Vuletić
Opel: Zafira 1.8 16v
Moje iskustvo je pozitivno. Više puta bio službeno (Lasta autobusima), jednom privatno motorom, a u više gradova: Vukovar, Beli Manastir, Zagreb, Rijeka, Opatija, Pula... Što ne znači da neko neće poželeti da ti izgrebe auto na ulici. Na putu neće niko da te dira. Jedino, što je meni svaki put bila neka "knedlica" u grlu iako nisam učestvovao u ratu. Jednostavno, nisam mogao da se opustim.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013 22:18 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pa ta knedla je problem,spremam zenu da komunicira samo mimikama a ako progovori bice sranja,zadnji put 89 godine se posvadjala sa pandurom koji nas je ljubazno opomenuo da iza naplatne rampe nesmemo da se zaustavljamo a ona mu se n,jb,la milosne majke nasta nas je on pitao sta mislimo o vanrednom tehnickom koji neradi nedeljom nego tek prekosutra nasta sam se ja izvinjavao dok sam je uvodio u auto i drzao ruku na ustima.I klinci rekao sam im da komuniciraju na engleskom jer ono BRE nas ofira svuda.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013 22:24 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2012 11:45
Ime: Mitar
Opel: Astra H 1,6 xer
I moje iskustvo pozitivno. Više puta u ZG, ispred zgrade ostavim bibi, jedno vreme skidao tablice ali u posledje ne i nisam imao problema. Par puta vožnja do Ivanić grada što autocestom :wink: što kroz sela.
Letovao na Hvaru u par navrata i ništa, mislim sve je bilo ok. Zadnju put su mi komšije bile iz BG sa bencom i astrom, isto bez problema.
Moje mišljenje kao što kod nas ima budala ima ih i tamo. Prema tome stvar sreće. Ne provociraj ne nasedaj na provokacije i eto prelepog mora i letovanja. :postovanje:

Ako mislis na taj način da ideš, bolje nemoj, bićeš u grču svo vreme a to baš i nije dobro za odmor. I još ulaze u EU pa će malo da se lože na granici.

Poslednji put menjao zeleni82 dana 09 Jun 2013 22:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013 22:26 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2010 15:30
Ime: Dejan
Opel: nemam, Laguna 3
Evo ti resenje: Pozajmi sluzbeni auto na 10ak dana i nema niko da te dira! Hahaha

De gustibus non est disputandum.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013 00:44 
Club 1000
Korisnikov avatar

uzmi hrvatsku zastavicu i okaci o retrovizor cim predjes granicu

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013 16:47 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Iskreno, nikad ničiju neću kačiti. Zato i odoh u avgustu na Tasos. Potos, milina za decu, čisto more, nema gužve... Već išao i ponovo ću ići.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013 17:00 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2010 15:30
Ime: Dejan
Opel: nemam, Laguna 3
I plaze su, aj da kazes, fine.

De gustibus non est disputandum.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013 17:04 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2007 13:30
Ime: Nikola
Opel: Corsa A 1.3GT
Ja oko 23-eg Jula krećem lagano, pa noćenje na zlatiboru, par dana na Durmitoru, Žabljaku, pa par dana u Kotoru kod devojkine babe, onda još nekih 7-8 dana sami u Budvi ili Bečićima, gde nadjemo smeštaj, pa opet istim redom nazad, hehe. :D

U suštini, ne mogu da dočekam da krenem. :dzony: :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013 20:12 
2nd Gear
Korisnikov avatar

d3us je napisao:
I plaze su, aj da kazes, fine.

Na Tasosu ima plaža za svačiji ukus. I kamenitih i šljunčanih i peskovitih... Ko šta voli.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013 22:30 
4th Gear
Korisnikov avatar

d3us je napisao:
Evo ti resenje: Pozajmi sluzbeni auto na 10ak dana i nema niko da te dira! Hahaha

Da lepo bi bilo al to vazi samo u majci srbijici,upalis macice i po gasu tamo bi me uhapsili za primer bez predhodne najave.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013 00:53 
4th Gear
Korisnikov avatar

I evo trrinesti dan u hrvatskoj jos sam ziv i auto mi nije bio u moru zasad.More je cisto guzve nema a voda iz cesme zamislite moze se piti i ziv ostati :dzony: Voda je kristal nema ulozaka na sve strane
Cigarete su paprane limun takodje a klopa ako se obrati paznjA na akcije koje nisu ko nase par din dole nego stvarno ozbiljne moze se i ustedeti.|Sladoled skup industrijski jeftiniji 8 kuna pa puta 15 da bi se dinari dobili.kineske stvarcice 6 puta skuplje nego kob nas gorivo 96 kuna 10 litara eu dizel.Znaci opusteno nemora da se cuti moze se iponeka izgovoriti na naski.Putevi extra sve autoputevi.zNACI KO NEZNA gde ce na letovanje primorje hrvatsko obavezno.Parkiranj sireoka demokratija.Bio i do trsta malo.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013 01:50 
Iskusni Opeldžija

Pridružio se: 29 Jan 2010 22:58
Ime: Marko
Opel: Kadett 2.5 24v V6
....Bay the way,Grgur ti trpa bakute na zadnjem sedistu Naudija na penisu te nosam i ceo aVto mirise na jeftine holandske kurve! :ludilo: :ludilo2:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013 02:29 
4th Gear
Korisnikov avatar

auu upropasti me grgur.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013 14:38 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011 14:08
Ime: Slobodan
Opel: Corsa B X10XE, Alfa 147 1.9JTD, VW Buba 1200J.
Cvorke je napisao:
Ja oko 23-eg Jula krećem lagano, pa noćenje na zlatiboru, par dana na Durmitoru, Žabljaku, pa par dana u Kotoru kod devojkine babe, onda još nekih 7-8 dana sami u Budvi ili Bečićima, gde nadjemo smeštaj, pa opet istim redom nazad, hehe. :D

U suštini, ne mogu da dočekam da krenem. :pistretov kum: :D

Ako te tokom puta ka dole prestigne visokoturazna masina znaj da sam ja :ludilo:

Dole sam od 23.7-02.8 od Bara do H.Novog pa se mozda sretnemo :ok:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013 17:58 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2007 13:30
Ime: Nikola
Opel: Corsa A 1.3GT
Ma znaš kad ćeš da me stigneš, hehe. :ludilo: :D

Ja krećem 23eg ujutru oko 7h, pa možda i možemo zajedno ako se sretnemo usput, hehe. :D :ok:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013 18:04 
3rd Gear

Pridružio se: 13 Jun 2013 22:50
Ime: Pedja
Opel: Opel Astra 2.0 DTI
Od mora ove godine za mene nema nista, bio sam za 1. maj u GR i bilo je to odmor, a sada treba raditi servis na Vectri pa ako bog da idemo na skijanje :D :ok:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 257 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]