Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 14 Maj 2025 12:36

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Opel Kadett C Coupe niski
PostPoslato: 30 Jan 2012 00:12 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2007 23:36
Ime: Pedja
Opel: Kadett B '72 1.2 i Coupe Rallye 1.2S, Kadett C Coupe '77 1.2, Monza A2 2.0 E
Za gradsku stoku uvek ima zanimacije.... Koliko bi moglo da kosta saniranje ovoga?

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012 03:21 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jan 2010 02:44
Ime: Milan
Opel: Kadett E & Astra G Bertone & BMW E93
Zavisi sta zelis da radis... Da korigujes ogrebotinu, pa poliras ili da flekujes deo...?

Moja procena da bi te ovo kostalo od 20-ak do 50-ak evra u zavisnosti od toga kako radis i kod koga radis...

Ako te zanimaju neke preporuke, mogu ti dati na PP kontakte nekih ljudi koji to kvalitetno saniraju... :ots:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012 03:22 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2010 23:23
Ime: Gavrilo
Opel: Kadett C 1.2
Garaza: pogledaj
Steta :( . Ovo mozda moze poliranjem da se sanira ili onim sredstvom za ogrebotine. To je neka stoka namerno ogrebala iz zavisti.

Meni su kola od ove godine dva puta ostetili da se primeti. U petak 13. januara sam video da mi je neki nesavestan vozac bas ulubio suvozaceva vrata naravno na parkingu. A vec to vece za novu godinu neka bagra je pokusala da mi obije vozaceva vrata i gepek, nisu uspeli u nameri, ali definitivno su proveli malo vise vremena na tom parkingu oko mojih kola(koji se nalazi u samom centru Novog Sada), kad su imali vremena da pokusavaju obiti i vozaceva vrata i gepek. Tu mi nisu naneli neku stetu, ostetili su mi samo onaj zastitini lim na bravi tako da je kljuc malo kacio kada ga ubacujem u bravu. Zao mi je sto ih nisam zatekao dok su to pokusavali, mada sad kad razmislim mozda je tako i bolje i za njih i za mene :seci: .
Vec sam prestao da se nerviram za sitna grebanja po parkingu, jer moja auto u svakom slucaju ceka farbanje, ali ulubljenja me malo iznerviraju. Za tvog lepotana je ovo mnogo veca steta zato sto je bio lepo ofarban, mada ne vredi se nervirati i gubiti zivce(mada lako je to reci, znam kako ti je). Da se to srediti bez ponovnog farbanja.
Ja se ramisljam da ugradim kameru u auto iz razloga sto su me za manje od dva meseca zakacili tri puta i steta je nekih 100+ eura ako se gleda samo cena saniranja tih delova. Drugi razlog je sto je previse bahatih vozaca koji nemaju pojma o pravilima ponasanja u saobracaju i vise puta sam samo zahvaljujuci svom blagovremenom reagovanju izbegao udese. Cena takve kamere je oko 60 eura, ali problem je sto bi je morao instalirati negde da se ne vidi, da mi neko ne bi obio auto samo zbog nje. Mada ni snimak mi ne bi nista znacio, ali bi verovatno zavrsio necenzurisan na internetu, jer takve ljude treba obeleziti :palica: .

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012 18:44 
5th Gear

Pridružio se: 26 Jul 2010 00:14
Ime: Dusan
Opel: Astra 1.7 isuzu Karavan/ nissan sx 180
Stvarno steta. Prosto covek da ne poveruje kakvih ljudi ima to je da je zgrozis.
Zato je dobro da presvuces folijom ceo auto i onda kada se to desi samo odes i zamenis taj deo.:))

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012 18:54 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2011 19:45
Ime: Mile
Opel: Kadett C
Joj bagra nevaspitana,kozu bi im istim tim kljucem odrao!!!
Meni su na parkingu vratima od svojih auta,moja vrata sva iscukali,dobro desi se i meni,al brate,kad vidim ovu tvoju ogrebotinu,da ne kazem brazdu,onda bolje da se nezalim!!!

Nego prijatelju kako ide makina,jel ga vozas,kakav je,daj malo neke price,slike..??!!

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012 19:07 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2009 20:47
Ime: Mario
Opel: Manta B 2.?
Sumnjam da se moze rijesit poliranjem...;)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012 21:11 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2012 23:08
Ime: bosko
Opel: askona a 1973
treba da se pregituju ogrebotine i da se uprska taj deo sto je radjen a posle ispolora da se dobije sjaj i izjednaci ako oni sto prave nijansu boje ne promase

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012 23:16 
5th Gear
Korisnikov avatar

Opel: Kadett B '72 1.2 i Coupe Rallye 1.2S, Kadett C Coupe '77 1.2, Monza A2 2.0 E
Hvala lepo na savetima, cekam da prodje ovo ledeno doba pa cu oterati Opela kod strucnjaka da mi koriguje ogrebotnu. Sto se tice kupejca vozikamo se ali jos uvek nije to to, tj spremam se za prolecno dovodjenje u red. Trenutno me muci sledece:
- Siber propusta vodu jer je jedna 'stipaljka' slomljena pa planiram da zamenim ceo a trenutno prokisnjavanje sprecava najlon-folija koju sam zalepio odozgo.
- Planiram da u neko skorije vreme ubacim 1.2 S motor a ovaj 1.1 S ce verovatno ici u Kadett B.
- Zamenio sam gornje kugle, ostaju jos donje i krajevi spona (imam nove). Interesuje me sta je pametnije da uradim kad popravljam donje. Jedan majstor me savetuje da mu donesem cele viljuske pa ce on samo da reparira jabucice, jer kaze ako ih izbija onda ce se rupa malo obusiti pa nove nece biti cvrto postavljene jer ce imati lufta, a drugi ih ima nove i predlaze mi da ih menjamo ali da mu takodje donesem viljuske. Kakva su vasa iskustva sa tim?
- Menjac mi se malo glasnije cuje, narocito u prvoj brzini. Da li to znaci da je zreo za zamenu ili mu je mozda ponestalo ulja jer je pomalo vlazan odozdo?
- Cini mi se i da je diferencijal malo bucniji nego sto bi trebalo pa cu i tu proveriti ulje.
- Kad ga malo zaletim pa izbacim u leru cuje mi se lupkanje metal od metal odozdo i to jace kada nisam sam u kolima. Sto se kola brze krecu to je zvuk ucestaliji. Proverio sam kardan i cini se da je guma sa lagerom i dalje u dobrom stanju.
- Vozacava vrata treba malo nastelovati.
- Od delova se traze ocuvani zadnji pranik za C1, tapaciri za pozadi (verujem da su isti kao za limo sa dvoja vrata), maglenke, Opel znacku za haubu....

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 00:11 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2009 02:12
Ime: Nikola
Opel: Kadett b ls coupe
Lepo si ti ovo sredio Predraze... :D Svaka cast!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 09:38 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

tapacirunzi ne bi trebali da su kao na limo, ali proveri za svaki slucaj, ako ne nadjes imam ja mozda
imam i znak za haubu, ako na njega mislis
siberi su sranje tesko, dal bili usadni ili fabricki, svi cure

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 16:51 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Eno na oglasima u forumu lik prodaje 1.2 motor ful generalna 2ooevrica.Dobra prilika.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 23:53 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jan 2012 22:04
Ime: Maksa
Opel: Manta A, Kadett B kiemen, Kadett B rallye
O pa to je moj drug Pedja! Malo sam se i ja aktivirao. pokusao sam da postavim slike,al mi nije poslo za rukom. Komp mi nije jaca strana,navikao na CO2.brusilicu,farbanje..navici cu se valjda i na komp. Nadam se da ce slike biti postavljene vec za dva,tri dana

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 01:59 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2012 03:54
Ime: Nikola
Opel: Ascona B
Svaka cast na limuzini :) Odlicno izgleda :)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 12:38 
5th Gear
Korisnikov avatar

Samo polako, nemoj nesto na silu pa da pokvaris masineriju ;) Ako ti nesto nije jasno oko postavljanja slika tu su kolege-strucnjaci sa Opel foruma da pripomognu. Kupejac je ok, slusa ali i dalje se trazi pravo 'srce' za njega...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 13:18 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

A bre nislijo imal zime tamo dole kod vas,jel baca kadza varnicu na ovaj minus.Jebote aje zima bruka.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 13:25 
5th Gear
Korisnikov avatar

Uh dosadila vala bas. Ne volim da ga vozim po slanim ulicama ali ga zato palim na 2-3 dana i dobar je mada me je zezao kontakt na bobini pre 2 nedelje.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 17:09 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2010 01:54
Ime: Aleksandar
Opel: Vectra B
Videli smo ti auto kod Lutkarskog pozorista...Pistre, Dzoni i ja :) pre nekih mesec dana...i izgleda super...;)
Ima jos jedan u Nisu koji je isto u odlicnom stanju...samo je zelene boje...i njega videh ga pre neki dan...:)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 02:46 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2011 02:43
Ime: Darko
Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
Ackoni ti si privilegovan, mi jos nismo videli afto od naseg drugara, slike ne racunam:), a fataj tog drugog, pa da vidimo bar na slikama...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 23:44 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Dare nije ti losa ideja. :D A Aco meni ne kazes da ima kadett c coupe a znas da ga trazim? Cccc... :P

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 23:57 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
Drug jesi cuo da nas drugar Maxa ne moze da okaci slikice svoje ergele, kaze da je do neta, tj.sajta da ne kazem foruma...
ajd ako mozes pomagaj, pa da se i njegove makine zacakle malo, da ljudi vide sta ustvari imaju od auta kad uporede sa njegovim...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012 13:37 
5th Gear
Korisnikov avatar

Ma znam, vec mi se izjadao u vezi toga pa sam ga uputio na administratore da rese problematiku, a za slike tj ono sto bi bilo na njima garantujem da bi svi uzivali. Ima 2 zelena Coupea u Nisu, C2 je u dvoristu kod jednog stomatologa i mislim da nije registrovan vec 2 godine, drugi C1 je automatik i vidjam ga povremano. Kolege niski opelasi drago mi je da vam se svidja moje ljubimce mada jos uvek nije dovrsen do kraja.... A sledeci put kad se motate po kraju svratite na pivce :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012 14:32 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2010 13:30
Ime: Luka
Opel: Kadett GSI16V, Monza GSE, Senator A
Svraticemo i mi na pivce i da vidimo te kupejce, hoce cika Dave da kupi jednog :)

Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Irmscher, Mattig, Rieger, Kissling

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012 17:15 
5th Gear
Korisnikov avatar

U tom slucaju organizovacemo 'izlet' u neku kafanu :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012 20:59 
3rd Gear
Korisnikov avatar

limanac91 je napisao:
Svraticemo i mi na pivce i da vidimo te kupejce, hoce cika Dave da kupi jednog :)

di se ti guras, covek zvao Nislije, a ne vas:)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012 21:13 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2010 13:30
Ime: Luka
Opel: Kadett GSI16V, Monza GSE, Senator A
Mislis... nas... :D

Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Irmscher, Mattig, Rieger, Kissling

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]