Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 19 Jul 2025 00:15

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ascona B 1.2
PostPoslato: 18 Jan 2012 17:49 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2009 20:47
Ime: Mario
Opel: Manta B 2.?
Najbolja u Srbiji,a nema ni iste branike?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012 18:21 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2012 03:54
Ime: Nikola
Opel: Ascona B
Garaza: pogledaj
To je najmanji problem... ovaj auto nije restauriran i izgleda ovako a prednji branik je stavljen plasticni jer nisam nasao dobar niklovani a i to kad naleti menjacu... a sve ostalo na autu je FABRICKO!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 02:59 
3rd Gear
Korisnikov avatar

evo citajuci po netu neke interesantne detalje o ASCONI B naleteh na ove slike pa reko da ih okacim mozda nekom zatrebaju. :)

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 08:26 
5th Gear
Korisnikov avatar

To su podaci od Ascone 400,ako bolje pogledas,vidjet ces koliko je velika razlika izmedju te i obicne Ascone!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 10:19 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Da mi ti nisi reko ja stvarno nebi znao! I kad smo kod razlike najveca je razlika kod motora sve ostalo je skoro isto! I nije to "ASCON 400" kako ti kazes nego ASCONA B 400 !

edit by zux: malo mirniji ton i reakcija na dobronamerne savete i komentare bi bili pozeljni :ok:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 12:56 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010 12:51
Ime: Marko
Opel: Ascona 1.6i & Punto 1.2
diskove pozadi sigurno nemas :) to je isto jedna odmah upadljiva razlika. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 12:58 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009 23:14
Ime: Zdravko Daka
Opel: Astra G Turbo/Calibra MV6
Askona koju ti imas i ovo sa slika imaju veze jedino u izgledu kaoserije sve ostalo je prica za sebe :wink: :ok:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 13:03 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Okt 2007 21:12
Ime: Aleksandar
Opel: Omega B2 2.0
Polako momci, nema razloga za tenzije, ascona je odlicna stvarno je medju boljim autima u opste, za to godiste i tako :respekt:

Nikola ima dosta razlika izmedju obicne i 400-tke, sem motora nisu iste ni kocnice ni diferencijal, ni ogibljenje, menjac... i jos podosta stvari, u svakom slucaju moze dosta da pomognu pojedine ilustracije vlasnicima ovog modela jer se dosta stvari na karoseriji poklapa :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 19:17 
3rd Gear
Korisnikov avatar

OK postujem vase misljenje ali niste pregledali sve slike! jer ima slika i koje se odnose samo na Asconu B, vecina jeste za Asconu B 400 ali takodje vecina stvari je slicna to jest skoro ista... znaci slike sam pregledao sa caletom a cale ovaj auto drzi u malom prstu (vozi ga vec 28 godina!)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 19:40 
OTS Osnivač
OTS Osnivač
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2006 16:41
Ime: Бошко
Opel: Мазда 323 БГ 16v, Корса А СОХЦ Турбо
Супер скице, ископај још :ok:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 21:44 
5th Gear
Korisnikov avatar

Bleki je napisao:
OK postujem vase misljenje ali niste pregledali sve slike! jer ima slika i koje se odnose samo na Asconu B, vecina jeste za Asconu B 400 ali takodje vecina stvari je slicna to jest skoro ista... znaci slike sam pregledao sa caletom a cale ovaj auto drzi u malom prstu (vozi ga vec 28 godina!)

Da li tvoj Cale moze na slikama razaznat da li je naprijed kugla od Ascone B ili Commodore-a B?Jer je od Commodore-a...hocu ti rec,na slici nemozes razaznat,na oko je sve to isto,ali da rastavis ta dva auta jedan pored drugog,iznenadio bi se....;)

EDIT:Donja 4 reda slika je obicna Ascona!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012 23:33 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Nemam nameru ovde da se ubedjujem s tobom oko gluposti, znam sta je na slikama i znam odakle sam ih skino i znam za koje slike pise da su od ASCONE B a koje su od ASCONE B 400. Ko je rasturao ovaj auto i bilo sta radio na njemu zna sta i kako izgleda! I svi ti delovi i sve je to skoro isto samo su dimenzije razlicite i naravno ima nekih delova kojih nema na ASCONI B al ko se razume snacice se. I ove slike sam stavio da bi nekom pomogle a ne da bih se s tobom ubedjivao oko gluposti! :postovanje:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012 08:29 
5th Gear
Korisnikov avatar

Bleki je napisao:
I svi ti delovi i sve je to skoro isto samo su dimenzije razlicite

Nije ni meni do prepiranja,ali daj molim te vidi kakvu ti izjavu napises.....i baba da ima k**** bila bi deda.... :wow :wow :wow

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012 15:12 
3rd Gear
Korisnikov avatar

:krsti: :krsti: :krsti: Prvo nemoj da psujes! Drugo ja vrlo dobro znam sta sam napisao a to sto ti ne shvatas to je tvoj problem! Dimenzije jesu drugacije ali na istom principu radi i iste delove ima ! :postovanje: :postovanje: :postovanje: :postovanje:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012 23:06 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2010 19:29
Ime: Risto
Opel: Opel Kadett C 1200
Jel sa ascone B pase nesto na Asconu A kad smo vec kod seme? :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012 05:06 
3rd Gear
Korisnikov avatar

e kad smo kod Ascone A tu nebih znao da ti kazem nista... nikad nisam imao kontakta sa njom a iskreno voleo bih.... verovatno da ima nekih istih stvari, to predpostavljam jer je Ascona B naslednik Ascona A. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012 10:46 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2010 19:29
Ime: Risto
Opel: Opel Kadett C 1200
Moj stric ima Asconu A,mozda bih je i prodao...zivi kuca pored mene. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012 11:07 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2009 15:53
Ime: Alexandar
Opel: manta b
Fin auto nema sta ocuvan lepo Samo zameram prepirku oko niokocega :dedica:
Ljudi opustite se i ne svadjaj te se nema razloga za dizanje tona i ubedjivanje svako po nesto poznaje neko manje neko vise ali to nije razloga za prepirku :postovanje:
Mario je nas drugar odavno i ok momak, a postujem svakog clana ovog foruma i cenim njihova misljenja negde se slozim negde ne .Nema razloga za jake i ruzne reci Znam da su ovde svi dobronamerni

Cuvaj tu Askonicu i neka te sluzi dugo dugo :love: :ziveli:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012 15:11 
OTS Kum
OTS Kum
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009 12:19
Opel: Kadett E
Richie007 je napisao:
Moj stric ima Asconu A,mozda bih je i prodao...zivi kuca pored mene. :)

Ajde pitaj strica da li hoce da prodaje, i daj neku sliku ?

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012 16:34 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009 23:14
Ime: Zdravko Daka
Opel: Astra G Turbo/Calibra MV6
Bleki je napisao:
:krsti: :krsti: :krsti: Prvo nemoj da psujes! Drugo ja vrlo dobro znam sta sam napisao a to sto ti ne shvatas to je tvoj problem! Dimenzije jesu drugacije ali na istom principu radi i iste delove ima ! :postovanje: :postovanje: :postovanje: :postovanje:

Decko koji si ti hejter :krsti:

Procitaj (bar dva puta) sta si napisao u ovom postu koji sam citirao!

Ta dva auta nemaju veze s mozgom imaju isto ime i slican izgled karoserije!

Iz dosadasnjeg boravka na OTS forumu clan MantaFan se pokazao kao neko izuzetno razume u materiju (askona A i B manta itd)o kojoj ti prijatelju nemas blage veze vec se oslanjas na price koje si cuo od ovog i onog!Ali mlad si naucices vremenom!

:ziveli: Shvati ovo kao dobronameran komentar!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012 04:45 
3rd Gear
Korisnikov avatar

slusajte momci mogli bi stvarno da gledate svoja posla i da ostavite moju temu na miru! To dal ja imam pojma o necemu ili nemam to je moja stvar a necete me sigurno uciti vas dvojica, niti su mi potrebni vasi dobronamerni saveti uz podjebavanje kao sto je MantaFan sve ovo i zapoceo! Ako imate nesto da kazete saljite poruku nemoj da mi unistavate temu! HVALA

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012 12:45 
5th Gear
Korisnikov avatar

Richie007 je napisao:
Jel sa ascone B pase nesto na Asconu A kad smo vec kod seme? :)

Ne pase,ali ne smijemo to pisat u ovoj temi,kuzis,posalji mi PM ako te jos nesto zanima,er o tome se ne smije javno da nebi jos netko saznao koju dobru informaciju......ovo je tema za hvalit najbolju Asconu u Srbiji...e pa,druze,stavrno ti je najbolja Ascona na Balkanu,ljubomoran sam na tebe,pogotovo zbog dva razlicita i branika... :lokomotiva:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012 13:21 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2006 16:25
Ime: Zarko
Opel: Vectra A 3.0 mv6
@Bleki
ta prica sa zaobilzanjem teme i sl. tesko da ce proci
postavio si auto u garazu i ocekuj svakakve komentare, kako pozitivne tako i one negativne
uostalom komentari na auto su skroz pozitivni, ali je tvoj stav malo problematican
ne znate vi nista, moj cale vozi tj auto 28 godina, svi ti delovi su isti, samo se razlikuju po dimenzijama i obliku, ali rade na istom principu
u znanje tvog caleta necu da ulazim, verujem da se covek razume u auto koji vozi (ali me cudi sto ti nije skrenuo paznju da ascona 400 ima veze sa obicnom askonom isto koliko opel omega sa lotus omegom)
prica da je sve to isto (doduse sa razlicitim dimenzijama i oblikom, ali radi na istom principu) je mozda OK za neki drugi forum (vezan za cvecarstvo, muziku ili sl.), ali na forumu koji je striktno vezan za opel automobile, koji posecuju ljudi koji automobile poznaju bukvalno u sraf (npr. MantaFan koji o opelima tog godista moze da napise knjigu) ta prica ne pije vodu
mogao si da okacis slike juga i da kazes da je sve to isto, ima 4 tocka, motor, menjac, diskove napred, dobose pozadi, sve to radi po istom principu, samo su dimenzije drugacije

da bi izbegao komentare koji ti smetaju predlazem ti ono sto sam ti vec napisao

spusti malo ton i malo lepse reaguj na dobronamerne komentare i savete

niko ne gubi vreme kuckajuci po tvojoj garazi da bi te zajebavao ili ismejavao, vec da bi te posavetovao, dao neki koristan komentar i ukazao na neke propuste i sl. :ok:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012 19:04 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Druze nije moj ton visok bez razloga nego zato sto taj isti mantafan pojdebava od prvog komentara! procitaj njegov prvi komentar pa ce ti biti jasno zasto sam ovakav prema njemu! neke stvari se kazu lepo i nije problem a ne sa nekim podsmevanjel ili nzm ti ja sta! Ne kazem ja da sam ne znam kakv strucnjak u opel. znam asconu B dosta dobro jer sam sa tatom proveo dane u kanalu! bas sam sad pre nekoliko uzeo jednu za delove i rasturamo je! Posto vidim da me niste skontali u kom sam smislu rekao da su delovi slicni nije ni bitno necu ni da se pravdam ni da objasnjavam! Al ako nadjete i jednu ASCONU B koja nije restaruirana a pritom da je ocuvana kao moja i da je na njoj sve ispravno kao na mojoj i da se vozi svakodnevno ja vam cestitam! ne racunam one restaurirana i one sto stoje po garazama 20 godina i ne voze se! A to sto mantafan ima znanje kakvo ima u to ne ulazim (postujem svakgo) ali ne moze da komentarise nesto tako da nekog omalovazava i podjebava e to ne moze! da je on normalno pitao ili prokomentarisao zastu su branici razliciti ja bih reko al posto je on napisao NAJBOLJA U SRBIJI A NEMA NI ISTE BRANIKE? meni je jasan njegov nacin nastupanja i on mi u zivotu ne treba! A takodje ja pritom nisam napisao da je moja ASCONA najbolja nego sam reko da je jedna od najboljih! tako da nek on malo smiri strasti i sve ce biti ok! Nzm dal si citao sve ili nisi al su mi i neki drugi clanovi prigovorili za neke stvari na autu koji se njima ne svidjaju al su to rekli na lep naci i ja to postujem!

P.S. ja sam dosao ovde da nesto naucim i da saznam neke nove stvari i da podelim neka znanja koja ja posedujem (a to dal ja znam puno ili malo nije on kompetentan da presudi), a takodje znaju neki momci odavde kako ja komuniciram sa njima i kakv je moj odnos i kako se ja postavljam! :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012 20:10 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2006 16:25
Ime: Zarko
Opel: Vectra A 3.0 mv6
:ok: samo svi spustite loptu na zemlju i bice sve super :ots:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]