da, lomi se i budzi, ali sa osnovnim alatom za tehnicko iz skole, pa i nije neki problem
evo da vidis (klikni nakon linka na VISIT THIS PAGE, idi pod INTERIOR i izaberi Change the Gear Knob)
http://www.astraownersclub.com/document ... arknob.pdfa sto se tice neistomisljenika naravno da nisam takav, iznerviralo me tunjavo provociranje, ako se ne secas da ti citiram
moros je napisao:
a ti znaš da fabrika sipa ovo GM ulje što je kod nas u ponudi?
Pa vidi ne znam da je to bas 100% ulje koje fabrika sipa,a ti stavi prst na celo pa se zapitaj da li se kojim slucajem kopiraju i skupa ulja,tj. gde se vise zaradi kopirajuci jeftinije ili skuplje ulje??
Isto tako taj Motul je sto posto od nepreradjenog,ti bio u fabrici pa znas(Pistre)
Nemam nameru da se prepucavam,svako ima svoje misljenje,moje je vec izneseno,samo mislim da je bacanje para ulagati u ulje,pogotovo sto vecina nas vozi polovna vozila,u kojima je ko zna kakvo ulje bilo pre..
mozes da se podsetis kako si upao u temu i napao neistomisljenike, a nisi ni razmisljao da ce ti posle trebati neki savet za koji bi mogao da ostanes bez odgovora zbog glupog stava
viewtopic.php?f=139&t=6910&p=236377#p236377