Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 20 Jun 2025 00:19

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: bertone 2.0 t
PostPoslato: 08 Jun 2010 13:11 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2010 03:21
Ime: Ivan
Opel: astra bertone 2.0t
pa da tolko je platio i prethodni vlasnik za plin,mora da bude dobar..ja sam prvo bio skroz skeptican i isprva nisam ni razmisljao da bi mogao uzeti auto s plinom,al sad ga da nemam bas bih se smorio zbog corbe,a jedino sto mi zeza je kad vozim na plinu je da na 5000 obrtaja nesto secne,i malo izgubi snagu u trenutku,inace na benzin ide potpuno isto ko i svaka bertonka bez plina tako da sam skroz zadovoljan sto imam sekvent,mozda je jedino lose sto sad ne bih valjalo da ga chipujem,al to ti je izbor chipovanje ili plin...:)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 13:17 
OTS Osnivač
OTS Osnivač

Pridružio se: 22 Dec 2006 13:12
Ime: Bojan
Opel: Vectra 1.9 CDTI Renault Clio 1.5dCi
Kao što su neki već rekli, lepše bi stajalo da si celu haubu ofarbao u crno, spojler joj ne stoji, difuzor je fantastičan, fabričke felne ofarbane u crno su pun pogodak itd :ilo:

Kako ti se pokazao plin u njoj, jel imaš umesto točka ili bocu, koliko troši, jel ima nekih problema? :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 15:01 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007 11:10
Ime: Milos
Opel: Astra Bertone 2.0 Turbo, Corsa C 1.3 CDTi
Garaza: pogledaj
chalabin je napisao:
zeza je kad vozim na plinu je da na 5000 obrtaja nesto secne,i malo izgubi snagu u trenutku

Idi u neki krsten servis neka ti pogledaju mapu malo i prilagode ;) Mene je isto tako zezalo na 2000 obrtaja i u AC Rasic su mi sredili za 15 ak minuta. Sednes provozas se sa njima oni na kompu direktno do podesavaju ;)

Otacon je napisao:
Majku mu pa zar je zbog turba toliko skuplje??

Nije to zbog turba vec i do jacine motora, jaci sistem mora, dizne itd itd... Mene je za 1.6 105ks izasao 650e ali nije mi zao ni dinara ide indenticno kao i na benzin ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 15:14 
2nd Gear
Korisnikov avatar

bio sam u rasicu i prehodni vlasnik je tamo isao i ne moze nikako da se podesi,al nema veze ne stiskam gas kad sam na plinu:) al u svakom slucaju moram da odem posto moraju da mi naprav novi otvor na zadnjem braniku jel ne mogu sad da sipam plin kad sam stavio novi branik...a da plin je umesto tocka...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 15:16 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

neka ti naprave nosac ispod branika da se ne vidi i da ne busis rupu na braniku bzvz ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 15:53 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2010 20:27
Ime: Vilim
Opel: Astra Bertone 2.0t
Citiraj:
neka ti naprave nosac ispod branika da se ne vidi i da ne busis rupu na braniku bzvz ;)

Ma jok,ni jedno ni drugo!! Neka ti napravi rupu odmah pored mesta gde sipas benzin. Odlicna fora,imao je moj drug na subaru foresteru 2.0t.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 16:15 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009 23:52
Ime: Amer
Opel: Astra G OPC
Nezki je napisao:
Little Dragon je napisao:
Turbak na plinu ko djevojka sa sidom :(

e a kakve to sad veze ima?!
Znam kilo ljudi koji voze na plin i sasvim su zadovoljni i to jake automobile (ovde na forumu zvjer sa corsom OPC, jashim sa corsom b turbo itd)
Pre bih vozio auto svaki dan na plin nego vikendom na benzin kao sto vecina radi... Kad treba da se tera prebacis na benzin icaoooo

i dosta vise sa offom...

ma sve to ima veze ja na plin grijem stan a vi se vozajte :opc: salim se znam dosta ljudi da voze na tome al vremenom neke stvari se sjebu na autu vecinom KOMP nije bas to zdravo po auto kako god okrenes

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010 16:32 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Otacon je napisao:
Neka ti napravi rupu odmah pored mesta gde sipas benzin. Odlicna fora,imao je moj drug na subaru foresteru 2.0t.

nema mesta za to na svakom automobilu ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010 01:38 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Perkele je napisao:
Od svega sto vidim, jedino mi se svidja enterijer, spolja mi je grozna! :ukazan:
Siva i crna boja ne idu ni u prici, cak ni stakla zatamnjena ne stoje na sivom autu a kamoli da ga ofarbas ovako! :seci:
Da je ceo crni a felne sive, to bi bila skroz druga prica, a ovaj spojler pozadi mi je dno dna!
Samo sam izneo iskreno misljenje, ja se nikad ne pretvaram da mi je nesto lepo ako nije! :dedica:

da sad nesto videh ovo..realno, predpostavljam da se razumes u automobile i to je za respect ali izjava 'Siva i crna boja ne idu ni u prici' mi definitivno govori da ti estetika bas i nije jaca strana! bez ljutnje

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010 22:08 
2nd Gear
Korisnikov avatar

a nesto mi se pali zuta lampica sa sa onim shrafcigerom i ko da se nesto smori i i ko da izgubi snagu na 3000 obtraja pa kad se popne na 4000 obr opet dobije snagu,a vec sam cistio dizne jel me vec zezalo tako i sad opet majku mu...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 01:09 
Club 1000
Korisnikov avatar

Meni se isto desava sa lampicom,ali ne i sa obrtajima. Danas sam bio kod elektricara da mi nabrzaka pogleda sto mi se pale lampice. Uzrok je verovatno slabo napajanje,cim napon padne malo,prvo se pale ABS i ESP(jer su njihovi senzori najosetljiviji na varijacije u naponu). Isto mi je rekao majstor je moguce da se pali lampica za check engine(ona sa kljucem preko kola) povremeno zbog ocajnog kvaliteta goriva, i takodje moras da imas uvek oko 20l goriva da ti se pumpa ne bi muchila. Posto imas plin tebi je verovatno zbog toga!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 06:07 
2nd Gear
Korisnikov avatar

ja sam stalno na rezervi:) moracu da promenim tu naviku:) pa nemoguce da ti se pali iz cista mira,bolje na dijagnostiku da se vidi sta je,,,ovo bas smara,ne moze da se vozi normalno,nemam pojma mozda ima veze i sa plinom...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 07:18 
Club 1000

Pridružio se: 05 Jan 2009 15:44
Ime: Milenko
Opel: VW Passat CC
@chalabin, druze skroz bezveze se ja i ti raspravljamo o tome ko ima ukus a ko ne! :trtmilojka:
Calibra je lepsi i kvalitetniji auto od Astre Bertone 20 puta i to ce ti reci 8 od 10 ljudi koje budes pitao, a moj i tvoj auto, evo da postavimo slike po svim forumima pa da pitamo ljude ciji je lepsi, mislim da ces se samo smoriti najstrasnije kad vidis rezultat ankete! I moja Calibra veze sa vezom nema sa fabrickom, ali je uradjena ne napadno i sa ukusom za razliku od onoga sta si ti hteo da uradis sa svojim autom, da napravis pokretni ringispil! :(
I dalje tvrdim da je jedna od najruznijih kombinacija koja postoji crna i siva, cak ni stakla zatamnjena ne stoje nikako na sivom autu, a recimo perla bela i crna to je idealna kombinacija, i ako si vec hteo dvobojan auto trebao si tu kombinaciju da radis i felne da idu u belo i dobio bi skroz drugi i lepsi auto! :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 08:35 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

smarate ljudi, za ovakve poruke koristite PM, tema je za predstavljanje automobila...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 11:53 
Club 1000
Korisnikov avatar

Bio sam na dijagnostici i nista nije nadjeno osim loseg napona,zato se pale lampice za ABS i ESP i pomalo je nemiran ler. A lampica check engine se pali kao rezultat svega (los napon,katastrofa gorivo...). Jbg od sada sipam onaj skuplji benzin,mom drugu sa lanserom trosi 20-30% manje i mnogo je kvalitetnije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 18:29 
2nd Gear
Korisnikov avatar

nikad ne bi stavio bele felne uzasne su mi,samo crne dolaze u obzir u mom slucaju,a prvi put cujem da se nekom ne svidjaju srebrna i crna kombinacija,i bas sam video mnogo nikad boljih auta u tom fazonu..
hah pa ti si prvi poceo,ja nikad ne bih nekom rekom da mi je grozan njegov auto,inace eto kad bas zacinjes tu temu da napomenem da je meni svako ko je video auto bio skroz odusevljen i u fazonu da je neuporedivo bolji nego sto je bio,ono klinci ga slikaju,pokazuju prstom i svako drugi se okrene,cak su i neki nemci pre neki dan zastali da ga gledaju i jedan je izvadio digitalni,toliko o tome da se ljudima ne svidja:) a meni to inace nista ne znaci jel nisam hteo auto koji ce da privlaci paznju,vec sam ga samo radio po mom licnom ukusu a ne za druge:)..dok calibra mora bas dobro da bude uradjena da bi licila na nesto,a tvoja svako to nije,i da stanemo jedan pored drugog tvoj auto ne bi pogledao apsolutno niko,pa mi je zato i bilo cudno da nesto tako komentarises:)
a drugo je to sto ovde ima zagrizenih ljubitelja opela sto inace poshtujem,pa sam i ocekivao slicne komente na ovom forumu,mislim jedino oni i mogu da ti kazu da ti valja auto i to samo zato sto vole opele:)
i sta sad na primer ja slusam drum&bass a ti recimo narodnjake i sad kao treba jedan drugog da ubedjujemo kako je sranje to sto ovaj drugi slusa..:)..
eto tako necu vise da se ubedjujem,stavljam tacku na tu temu:)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 18:56 
Club 1000

Pridružio se: 05 Jan 2009 15:44
Ime: Milenko
Opel: VW Passat CC
Ovo sto si napisao "klinci slikaju" meni sve govori... :trtmilojka:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 18:57 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009 23:10
Ime: Slobodan
Opel: Astra G 1.6 16V, Signum 2.0T
Perkele je napisao:
Calibra je lepsi i kvalitetniji auto od Astre Bertone 20 puta i to ce ti reci 8 od 10 ljudi koje budes pitao

O lepoti može da se diskutuje, to je već individualna stvar, ali da je Calibra, recimo, limarijski (20 puta) kvalitetnija od Astre?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 19:24 
Club 1000
Korisnikov avatar

Meni je bezveze uopste da poredim astru bertone i kalibru. Po meni su to dva potpuno razlicita auto bez mnogo dodirnih tacaka. Za kvalitet komponenti ne znam koje su bolje,znam jedino da je turbo motor kalibre kvalitetniji od Z20LET-a (tako sam cuo,mozda gresim) zbog COSWORTH-ovih delova. Nemojte vise kvariti temu medjusobnim prepucavanjem.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 19:45 
2nd Gear
Korisnikov avatar

pa kako razliciti zar nije bertone neki naslednik calibre..a mozda je calibra kavalitetnija kad se porede dva auta iz fabrike al ne verujem da skoro 10 godina stariji auto moze biti bolji kako god se vozio, pogotovo u nasim uslovima..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010 20:13 
Club 1000
Korisnikov avatar

Naravno da ne moze da bude bolji auto stariji 10 god. Bertonku stvarno zovu naslednicom kalibre,ali po meni nije jer je kalibra oduvek bila kalibra,a bertonka je preradjena astra. Bertonka je nesto najblize stilu kalibre ali nije naslednica.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010 00:06 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2010 23:36
Ime: Bane
Opel: Corsa A 1.6 GSI
Video sam te na keju na karaburmi ove nedelje,bio sam parkiran preko puta tebe... Bertonka je uzivo :wow

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010 00:19 
2nd Gear
Korisnikov avatar

e jes bio sam tamo prvi put bas je fino,nisam znao da toliko ljudi dolazi,a zivim bas blizu...:)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010 03:41 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2009 23:57
Ime: goran
Opel: calibra 2.0 8v
Bertonka je odlicna ali ipak dovoljno je reci samo Calibra,vec curi firnajz..

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010 16:09 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Okt 2007 21:12
Ime: Aleksandar
Opel: Omega B2 2.0
Sto se tice kompletne mehanike, calibra je nekoliko puta bolja od bertonke, a sto se tice limarije bertonka je nekoliko puta bolja od calibre jer je pocinkovana za razliku od cali. i to je to. :ilo:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]