Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 03 Maj 2025 23:54

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Opel Vectra B 2.0 DTI
PostPoslato: 07 Maj 2013 22:05 
1st Gear

Pridružio se: 06 Maj 2013 19:02
Ime: Nikola
Opel: Opel Vectra b 2.0 DTI
Garaza: pogledaj
Pozdrav za sve prisutne na forumu,moje ime je Nikola.
Pre mesec dana sam kupio vectru b 2.0 DTI karavan 2001 godina,imao sam problem sa temperaturom motora,ustanovio sam sta je bio problem,pa me zanima posto vidim da mu je crveni podeok negde odprilike na 120 stepeni.Licno kod mene je bio problem termostat,stavio sam drugi sa istom temperaturom 92,107 stepeni,a termo davac pali ventilatore na 93 stepena,e kod mene to nista neradi kako treba i sad posle svega uradjenog,prvo pali mi ventilator na 89 stepeni prvo upali onaj do motora pa kad predje 90 stepeni upali onaj prednji a ovaj ugasi,pa sam posle primetio da rade oba u isto vreme,pa me zanima da li neko moze da mi kaze rezim rada ventilatora kod vectre i koja je temperatura maksimalna do koje sme da ide auto sa navedenim termostatom,druga stavr koja se desava na kolima,kada ga upalim ujutru naravno hladnog ili uvece nije bitno kad znaci samo da je hladan upalim svetla i kad blago dodajem gas i oduzimam gas svetla i sva instrument tabla znaci sve sto je vezano sa strujom trpce i to sve traje dok se auto nezagreje,kada se zagreje to se vise nedesava,otisao sam kod e;ektricara i on mi je rekao da je otisla diodna ploca na alternatoru,zamenuo sam ceo alternator i opet se isto desava,pa bi vas molio ako je neko imao slicnih problema kao ja sto imam da mi pomogne HVALA UNAPRED I POZDRAV ZA SVE PRISUTNE IZ GRADA VALJEVA!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]