Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 04 Maj 2025 11:10

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ne prima gas
PostPoslato: 14 Jul 2014 09:34 
1st Gear

Pridružio se: 10 Jun 2012 23:19
Ime: Goran
Opel: Astra Classic || 1.4 Twinport
Winns brake&clutch cleaner, Abro carb&choke cleaner i wurthov cleaner, to su tri koja sam video, koristio drugi treci... jedino sto je wurth malo teze naci i kupiti imaju neki vid prodaje za pravna lica...pozZ

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014 17:07 
1st Gear

Pridružio se: 06 Jun 2011 19:14
Ime: Edin
Opel: Astra g 1.6 16 v
Garaza:
Zdravo druze ,evo nasao sam sprej uradio sam kao sto si mi rekao ,cinimise da 90 % auto sada bolje radi i prima gas, svaka cast za savet, ako te negde nanese put za Novi Pazar javi se idemo na cevape castim :)....ovo 10 % sto mi je ostalo sto mislim da nisam zadovoljan jeste katalizator...cinimise da u tom delu nesto ne ide kako treba ,dogvorio sam se sa majstorom da ga sutra skinemo da probam kako ce da ide.Dva puta sam ponovo postupak prskanja ...cinimise da auto mnogo mirnije radi.
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014 00:50 
1st Gear

Bitno je da radi bolje. A za cevape ce mo lako da se dogovorimo :aplauz: Kad malo bolje pogledam ovaj sprej promenili su mu cevku, ranije je bila savitljiva koja se gurne dole u dubinu,mislim da je bila blizu dvadeset cm... Ili smo drugar i ja kupili neku kopiju, nemam pojma :ludilo2: Ja sam na starom autu menjao katalizator, to jest turio obinu cevku ali cini mi se da je meni bio supalj ili tako nesto, sem sto vise nije zvucao kao porse sa govornom manom nikakve razlike nije bilo. U stvari bilo je zadovoljstvo voziti posto je bio neuporedivo tisi :ludilo2: :ludilo2:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014 01:58 
1st Gear

Garaza:
zaboravih da ti kazem ono kad sam prskao prskao sam ono gde je leptir usisa sve po tvom upustvu ali nisam mogao da nadjem to glavno crevo od dovoda vazduha ono deblje sam skinuo i ocistio,ono tanje nisam uspeo da odjem do njega da bi ga skroz skinuo,ne znam dal da u ovo tanje prsnem sa sprejom?
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014 13:38 
1st Gear

Ako radi ne diraj nista vise... Sta si uradio sa katalizatorom?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014 15:07 
1st Gear

Garaza:
Majstor kod kog treba to da uradim otisao je na neki put dva dana, sutra stize i obecao mi je da cemo to zavrsiti...u medjuvremenu sam se vozao ovako...znaci auto leti ...prezadovoljan sam posle ovog prskanja sprejom..ne smem mnogo da se falim da ga ne ureknem :)...javicu cim skinem katalizator kako se ponasa.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014 20:26 
1st Gear

Garaza:
Skidoh katalizator al cu izgleda da ga vratim ,ne znam mozda to tako treba dok istera tu garez ...auto lepo ide i prima gas ali malo pusi i ima malo vise buke nego pre....katalizator sam gledao kroz cev ..osvetleo lampom nebese zacepljen ...bar ono sto sam mogao da vidim...i primetio sam da se malo manje zagreva motor...temp je malo manja kada motor postigne radnu temperaturu
.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014 00:07 
1st Gear

Garaza:
Evo slikao sam katalizator spolja i koliko sam mogao unutra kroz cev pa me zanima dal ovo moze opet da se vrati..dal je odokativno zacepljen ili ne?
Slika

Slika

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]