E sad, ne znam kako ovo najbolje da objasnim, al evo ... da pokusamo...
Naime, svaki put kada ukljucim klimu, auto izgubi na snazi(sto je normalno, i ne predstavlja problem sada) i klima negde oko 2-3000 pa navise pocninje da se cuje dosta, sada, dali je to kompresor koji zavija ili sta vec, ali zvuk je ko kada stisnes S Classu sa 5000kubika..., a ja imam 1.6, (barem je toliko bilo kada sam zadnji put proverio

), zatim, em sto je sporiji, al nekako osecam da ima veci otpor na kvacilu i u menjacu, da se oseti rad motora u menjacu i u kvacilu... , to mi je narocito cudno jer pored toga imam jos jedan auto s klimom i on nema takve "momente"....
Bio sam u WEST INVESTU, naravno, u celom tom srevisu, se nije bas culo lepo kako je bila buka, rekli su mi da ne brinem i poslali me kuci, na foru, nije nista...medjutim, zar je moguce da je toliko bucna?? (moracu opet da odem da proverim to sa njima i da ih nateram da provozamo kola da vide....)
Inace, auto je star 7 meseci...
Dali je imao neko slicna iskustva i dali mozda neko zna potencijalno resenje za ovaj problem...ukoliko ovo moze da se kategorizuje kao problem...