http://www.facebook.com/groups/320806314653114/Poštovani,ja Nenad Ćirić rođen 05.01.1985 god., sa stanom u naselju Kraljevica C3 I/38, grad Zaječar, Republika Srbija, zbog zdravstvenih tegoba u vidu pogoršanja motorike od pre 18 meseci imam potrebu za ovim vidom apela za pomoć. Inicijalno je uradjena radiološka dijagnostika MSCT i MRI mozga, sa PAN angiografijom kada je postavljena dijagnoza: Cavernoma trunci cerebri, u zadnjem kvadrantu mezencefalona (tada krvareći). Uz konzervativnu terapiju dolazi do potpune neurološke restitucije.Od pre desetak dana javlja se novi neurološki atak sa razvojem glavobolje i levostrane slabosti tela. Konsultovan je neurohirurg koji zbog ranije opisane promene u zadnjem kvadrantu mezencefalona indikuje Gamma knife tretman, odnosno konsultaciju sa centrom (Zagreb - Hrvatska ili Istambul ičli - Turska) radi zakazivanje pregleda i odlaska na hiruški tretman.Ovom prilikom vas obaveštavam da bi neophodni tretman u jednom od gore navedenih medicinski centara (u Srbiji se ne radi) koštao oko 8000 evra, plus ostali vidovi lečenja (lekovi iz Nemačke-kod nas se ne proizvode, odlazak na zakazivanje operacije i eventualne posoperativne kontrole) a da ja i moja porodica nismo u mogućnosti da omogućimo tolika novčana sredstva, pa ovom prilikom molimo za neku vrstu donacije ili humanitarne akcije u vidu novčane pomoći u tu svrhu. U prilogu vam dostavljamo kompletnu medicinsku dokumentaciju kako bi smo izbegli eventualne neželjene efekte.Broj računa na kome možete uplatiti/preneti sredstva je:330-2600102728208-80 - CA Credit AgricoleS' poštovanjem Nenad Ćirić, rodj. 1985.g.