Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 03 Maj 2025 21:19

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zarada na internetu
PostPoslato: 29 Okt 2014 23:29 
Opel Team Member
Opel Team Member

Pridružio se: 30 Jan 2011 20:12
Ime: Rade
Opel: Kadett E
Garaza: pogledaj
Mogao bih i ja da se oprobam ovde, jer mi se dosta javljaju jludi za neki dizajn vizitke ili banera ili nekih slika uopšte, nisu samo auti u pitanju :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014 23:48 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2014 23:11
Ime: Aleksandar
Opel: Vectra 2000,opel GT
Stavis u dzep 2000e odes za Nemacku,dovuces koje kakve robe zatim prodas na kupujem prodajem i zaradis preko interneta :D
Oprobano u vise navrata i uvek upali garantovano!!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014 01:21 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2011 14:28
Ime: Djordje
Opel: Kadett E 1.3; Astra G "Freedom"
Milenkovic je napisao:
opelko je napisao:
cek a kako tamo funkcionise uplata/isplata za Srbiju??

Ja koristim Skrill jer PayPal jos nije dostupan za primanje novca, a i da je dostupan sa Skrill-om imam veoma dobra iskustva i mnogo je jednostavnije od PayPal-a...
Registrujes se na skrill.com - besplatno je
Povezes svoju kreditnu karticu na skrill kako bi potvrdio tvoj identitet i posaljes nesto para na Skrill sa kartice (tacnije bankovnog racuna) tipa 2-3 dolara da oni verifikuju. Verifikujes adresu stanovanja,broj telefona.. sve sto traze i narucis Skrill karticu(moja preporuka) i ona te kosta oko 1000 dinara na godisnjem nivou. Ne placas je pri prijemu niti postarinu, ali sa racuna na Skrillu ti oduzmu tih 1000 dinara i imaces - 1000, tako da kada primis neki novac sa freelancer-a tipa 50 dolara, bice ti vidljivo oko 35 taj prvi put, jer ce tim novcima refundirati taj tvoj minus. Skrill kartica stize na kucnu adresu posle 8-10 dana a u odvojenom pismu ti stize i pin kod. Pre toga bi trebao da primis jos jedno pismo za verifikaciju tvoje adrese gde ce biti neki kod koji ces uneti na sajt . Tek kada sve to verifikujes mozes poceti skrill da koristis, znaci pocni odmah to da sredjujes..

Minimalna kolicina novca za transfer sa freelancer-a je $30 i prvi put moze trajati do 10 dana.. Kada prodje taj prvi tranfer tranferi su utorkom i petkom ;) p.s nemoj da ocekujes da ako narucis novac u ponedeljak da stigne u utorak jer je to nemoguce ;) bice prebaces na sledeci trafer a to je petak ;) Narucis u nedelju stize u utorak primera radi.. Mada zaradi ti prvo pare, lako ces da ih prebacis ;) Napisao sam nasem clanu @yosh nesto vise informacija pa njegovu privatnu poruku moze da posalje ovde kako bi svi videli ;) Ako je potrebno mogu i jos detaljnije da napisem ako ste zainteresovani

Znaci ovo nije nikakva prevara, vec ozbiljan posao ako mozete zrtvovati zivce i vreme, i nikako NE ODUSTAJTE..

p.s nema mnogo Srba ako je za utehu ;) Svega 5-6 sam ih video. Ali zato indijaca imate na pretek ;)
Tip: postaviti valutu na freelanceru i skrillu istu. Preporuka je USD.

hvala ti na informacijama, sutra sam slobodan ceo dan pa cu se upoznati malo sa tim i videti da postavim sve to, cimacu te na pp za ostalo, da ne smaram ovde nepotrebno :ok:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2014 17:35 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2010 15:30
Ime: Dejan
Opel: nemam, Laguna 3
Evo i ja samo da potvrdim da skril radi.

De gustibus non est disputandum.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]