Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 19 Jun 2025 16:53

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Moja Astra OPC u dijelove - Savjeti!
PostPoslato: 18 Feb 2014 00:46 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009 23:52
Ime: Amer
Opel: Astra G OPC
Garaza: pogledaj
Tacno tako Sinisa , ja sam opet realan i trazim koliko auto vrijedi u fabrickom stanju , zanemarit cu tih 4-5000e ulozenih , ja znam da malo naroda zna sta je OPC posebno ovaj prve generacije ali kakve poruke ja dobijam na nasem oglasniku bolje da vam ne govorim , maximalno sto mi je neko nudio bilo je prije mozda 3-4 mjseeca 3600e

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 01:40 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2011 14:28
Ime: Djordje
Opel: Kadett E 1.3; Astra G "Freedom"
Marere je napisao:
Moj glas ide ZA kobasice jer, koliko god astra g ima lepu liniju gazi je vreme i nije vise toliko atraktivna...a isto tako ima ljudi koji su do juce vozili kadete ili neke starije modele (bez da ikog uvredim) i kojima je astra avion i oni ce se zanimati sa tvojim delovima...samo se naoruzas strpljenjem, spustis cene 10% od "realne" cene da bi ih lakse prodao i kintu od delova ne trosis vec ostavljas na gomilu i to je to (mene je tako GTS izasao kljuc za kljuc za moju astru)...srecno :lokomotiva:

to sam ja upravo pokusao da kazem svojim prethodnim komentarom, ja sam od te skupine kadetara starih i ko zna koliko bi se jos dugo sa kadetom natezao a ko je procitao pocetak moje garaze zna kako sam nazalost dosao do para potrebnih za kupovinu 'novog' auta, u uslovima u kojima zivim i ja i vecina ostalih ta astra je za mene nov auto...mozda tuzno, ali istinito, ali svi ovde znaju kako je ulaganje u izgled auta rupa bez dna koja te vuce i vuce, das 200 vamo, 200 tamo, pa 50, 100 kako sta naidje, mislis da je sitno, pa kad saberes dodjes do svega ovoga sto je little napisao, mada opet kad se setis kako te je sve to cinilo srecnim u trenutku kad si ga kupio i nije toliko protracen novac, ipak znas da si vozio najlepsu astru u Bosni ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 01:50 
Club 1000
Korisnikov avatar

Hvala ti druze , da ne ispadnem gladan i nezadovoljan ja ovo auto volim , krvi znoja i patnje je utroseno u njeg , neprespavani noci , putovanja iz grada u grad zbog nekog rijetkog dijela i to je sve za mene nesto predivno uzivam u tome ali jeb ga doslo je vrijeme da se proda , nasao sam nesto sto cu poceti iz pocetka hajmo reci zivotni san nesto sto sam govorio da nikad necu imati i sada se prodaje za smijesne pare a ja ga ne mogu kupiti i onda me to sve tako iznervira

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 02:00 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2011 14:28
Ime: Djordje
Opel: Kadett E 1.3; Astra G "Freedom"
tako to ide valjda... :/

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 02:03 
50% warn
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2012 23:34
Ime: Sinisa
Opel: Omega 2.0 16v
U Srbiji za prosecnog gradjanina je ovakva astra nova jer se sve krsevi voze,ovi sto voze bolja kola su ranije dosli do nekih para u ona srecna vremena 2007-08 i ranije pa sad imaju inace ako sad krenes da stekas za auto neces daleko dogurati blago receno

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 02:17 
Club 1000
Korisnikov avatar

Ja sam stvarno prezadovoljan sa njom , vozio sam more auta i nije sto je moj i Opel al stvarno ima sve sto jedno auto treba da ima . E sad je doslo nesto sto je malo veci nivo , ne naravno bmw audi mercedes jer ja nisam taj tip ovo je opet nesto sto se bas ne vidi cesto al otom potom , za sad cemo je registrovati pa kako se losije vrijeme bude priblizavalo vidjet cemo sta ce bit od svega toga. ja bih volio da dodje neko ko ce nastaviti gdje sam stao , jeste da nema tu jos puno posla ali volio bi da je uzme neko ko zna sta je ovo

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 08:28 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012 18:38
Ime: dusan
Opel: kadet e karavan 1.6d 3v
mozda nije lose da probas nekako da je ponudis na kosovu jer je tamo kaubojstina . mislim da carina nije prepreka i da bi bila primamljiva.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014 15:30 
Club 1000
Korisnikov avatar

Oni vise vole BMW-a hahaha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]