Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 03 Maj 2025 23:58

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Problem u najavi...
PostPoslato: 16 Nov 2012 00:43 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2007 21:23
Ime: Milos
Opel: Skoda Superb 1.8TFSI,Vectra C 2.2DTI,Pajero Big foot itd
Garaza: pogledaj
Nista me ne bi zacudilo u ovoj nasoj drzavi ali posto sam saznao da u ovoj situaciji nije bilo vozila (sem naravno neregistrovanog motora) nisam siguran da li je i tu nadlezan garantni fond ili se to naplacuje direktnom tuzbom povredjenog protiv vozaca.

U svakom slucaju sada mi preostaje samo da cekam razvoj dogadjaja :P

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012 01:33 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008 23:42
Ime: Ivan
Opel: kadett 1.8
ne uzbudjuj se preterano , u celoj prici si cist. stetu-kazne snosi onaj koji je prouzrokovao a ne vlasnik vozila. (zamisli da firma placa kazne za to sto vozac iz iste napravi peh sluzbenim kolima... ) a to sto je vozio maloloetnik,sta si ti tu kriv? mogao je i da ukrade motor... druga bi stvar bila da si titom maloletniku,svesno prodao ili dao na koriscenje motor i reko mu da ga malo nagazi i obori pesaka-dav. to nebi bilo dobro po tebe,ovako uzivaj... i samo da dodam ti kao vlasnik vozila na papiru bi bio u problemu da je recimo neko napravio saobracajku,zbrisao sa lica mesta,vozilo indentifikovano ali ne i pocinilac,pa ganjaju tebe jer si jedini na vetrometini..ovako :ziveli:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012 16:07 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2009 13:19
Ime: srdjan
Opel: Omega 2.0 16V
Eto upravo to sto si ti ivane napisao uopste nije tacno, moj prijatelj je vlasnik privatne firme kvarc-mladenovac koju je kupio na tenderu pre nekoliko godina. Prosle jeseni mu je dunav-osiguranje sudskim resenjem skinulo sa racuna firme 27000eur za saobracajnu nesrecu jos sa kraja devedesetih godina koju je izazvao vozac kvarcovog kamiona dok je kvarc jos bio drustvena firma!!! Zrtva te saobracajne nesrece je od osiguranja naplatila materijalnu, zdravstvenu i "dusevnu" stetu, a osiguranje je poteralo firmu na sud, dobilo je na sudu, ali posto je kvarc bio u teskoj fin. situaciji strpljivo su cekali godinama da sad kao privatna firma stane malo na noge. Naplata se desila dan posto je on sklopio sa dunavom nov ugovor o osiguranje citave firme za narednih godinu dana!! Sad on moze samo da tuzi tog vozaca, nekadasnjeg radnika firme, ali dzabe, taj covek nema skoro nista.
A jedan od mojih najboljih drugara je svoj stari auto poklonio rodbini u Topoli. Nije se obezbedio nikakvim dokumentom, jbg, racuna covek njegovi su. Posle jednog udesa u kojem je bio kriv taj njegov rodjak, osiguranje je ovog mog druga odrapilo 80000 din, tada preko 1000eur. Naravno da su mu rodjaci dopustili da celu tu stetu isplati sam :).

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012 16:27 
1st Gear

Pridružio se: 13 Nov 2012 18:29
Ime: Saša
Opel: Kadett GSI 2.0 8v
Garaza:
Ja sam imao veooooma slican problem ...Ja sam prodao jedan moj auto pre oko 2 godine...Lik je dosao kod mene (bio je petak uvece) i auto mu se svideo i naravno kupio ga je,posto nismo mogli odmah da obavimo prepis,na papiru smo napisali kupoprodajni ugovor i potpisali smo sa 2 svedoka i sa br licne karte...sa tim da se nadjemo u ponedeljak da obavimo prepis u agenciji...Naravno nije dosao u ponedeljak,ja sam otisao kod njega kuci i gle cuda...on je prodao MOJ AUTO BEZ MOG ZNANJA dan ranije...i dao mi je adresu gde je bio auto,otisao sam i tamo ali je lik otisao u novi sad posto je tamo radio naravno sa mojim kolima...i ta potraga za kolima je trajala oko 2 nedelje...cak sam i policiju obavestio o cemu se radi,rekli su da ako ga nadju (mada njih bas zabole za to) da ce ga iskljuciti iz saobracaja i da ce me obavestiti...ili da prijavim da je auto ukraden (ali to nije bila kradja pa nisam prijavio)...da ne duzim...auto sam nasao posle skoro pola godine (u delovima) i dobio sam samo saobracajnu bez tablica...i pre pola godine su mi stigle i 2 kazne koje ja nisam pocinio vec taj lik sto je vozio I PORED TOG UGOVORA STO JE BIO DOKAZ DA SAM AUTO PRODAO SUDIJA NIJE PRIZNAO KAO VAZECI UGOVOR JER NIJE BIO OVEREN OD STRANE SUDA...I KAZNE SAM MORAO DA PLATIM JA...TAKO DA DRUZE ZELIM TI MNOGO SRECE JER OVO TI JE BESPRAVNA DRZAVA ,NADAM SE DA CES PROCI BOLJE OD MENE...POZZ

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012 17:20 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2012 21:46
Ime: boris
Opel: bertone 2.0 turbo
najbitnije u celoj prici je ovlascenje koje si mu poslao,ako je overeno u sudu ili opstini ti si cist...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]