Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 07 Maj 2025 16:41

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Komore za farbanje auta u Nisu
PostPoslato: 19 Jan 2010 03:22 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jan 2010 02:44
Ime: Milan
Opel: Kadett E & Astra G Bertone & BMW E93
Zamolio bih komsije iz Nisa da mi daju preporuku za farbanje auta u komori. Mom prijatelju treba da se rade neke sitnice na autu, ali posto je u pitanju auto novijeg godista, hoce da to odradi kvalitetno i bez da se poznaje.

Znaci, dajte preporuke ljudi koji farbaju u komori i po mogucstvu brojeve telefona. Ko ima i odredjena i pozitivna i negativna iskustva neka pise i to (da bi znao koga da trazi, a koga da izbegava) i eventualno i info o cenama.

Sve u svemu, ova tema moze biti i svima sa juga Srbije od koristi, a ako ima slicna, dajte mi link, a ova moze da se brise.

Evo ja cu poceti prvi:

1. Tasic i sin (na Bubnju), ali njih treba izgegavati, jer deru kozu koliko su skupi, a jedino farbaju odlicno, ali zato lose kituju i spremaju auto... Nastavite:
2....

Poslednji put menjao volim_opela dana 19 Jan 2010 21:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: Re: Komore za farbanje auta u Nisu
PostPoslato: 19 Jan 2010 09:43 
Administrator
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2007 22:25
Ime: Nenad
Opel: Astra G 1.7DTI, Astra H twin top 2.0T
Garaza: pogledaj
ne znam zasto ste svi ubedjeni da su majstori koji imaju komoru po default-u odlicni majstori?
za sitne farbarske intervencije nema apsolutno nikakve potrebe za komorom. Po meni je to cisto bacanje novca

kvalitetnije farbanje po delu je ovde 70evra (krilo, vrata...), branici, hauba i krov je nesto skuplje, pa se orijentisi sa cenom...

Vrh

Tema posta: Re: Komore za farbanje auta u Nisu
PostPoslato: 19 Jan 2010 21:43 
Opel Team Member
Opel Team Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jan 2010 02:44
Ime: Milan
Opel: Kadett E & Astra G Bertone & BMW E93
Naravno da ne znaci da su bolji majstori! Ali dzaba je neko dobar majstor ako nema komoru, jer ako ne farba u komori, koliko god dobro da ofarba, kad nema uslove kao u komori i kad ima prasine i kad se ne ispece farba, to nije to! ;) Isto kao ni sto komora nije dovoljna, ako je neko los majstor(tu se s tobom slazem)! Najbolje je i dobar majstor i komora. Ali je ipak uglavnom tako da je vecina dobrih majstora, zahvaljujuci svom kvalitetu i radu i zaradi, uspela da obezbedi komoru za farbanje...

A sad da se vratim glavnom pitanju teme i da jos jednom pozovem ljude iz Nisa da dopune spisak:

1. Tasic i sin (na Bubnju), ali njih treba izgegavati, jer deru kozu koliko su skupi, a jedino farbaju odlicno, ali zato lose kituju i spremaju auto...
2. Majstor Rade 018/ 585-468
3. Ovom majstoru ime ne znam 064/111-74-29,
4. ajmo dalje Nislije, Bozo i ostali... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]