Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 11 Maj 2025 16:31

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OPEL MANTA B 1.6
PostPoslato: 23 Feb 2012 19:21 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2009 18:57
Ime: Branko
Opel: ...,... (OO=II=OO)
Idi bre Mario,...zeznuli te,...to su amorti za bmw-a! Salji ovamo :bekelji:

Samo da dodju ti topliji dani i da napravis fotkice sa novim stelujucim amortizerima :aplauz:

Poslednji put menjao Bane66 dana 23 Feb 2012 20:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012 19:48 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2009 15:53
Ime: Alexandar
Opel: manta b
jaoooo sto boliiii a tek kako peceeeee MArio breeeee smiri se sve mi pare uze iz dzepa hahahahahahahah bruka koliko su ti amortizeri dobri bice tu nesto i za mene nadam se kao i obicno hahahahahahahahaha :": :ok: :ludilo2:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012 21:13 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2009 20:47
Ime: Mario
Opel: Manta B 2.?
Sad je red prvo da ti meni posaljes..:p

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012 23:22 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2012 13:03
Ime: kimi
Opel: pezo 3008 hdi,astra gsi 16v
stvarno lep primerak,alal ti vera ala si je opravio...:-))

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012 22:31 
5th Gear
Korisnikov avatar

Hvala Kazablanka iskreno i bas se potrudio oko cele price ali jos tu uvek ima da se nadje po nesto :ok:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012 22:33 
5th Gear
Korisnikov avatar

MantaFan je napisao:
Sad je red prvo da ti meni posaljes..:p

heheh prijatelju zar sumnjas sve je vec upakovano i spremno samo da se ispise adresa i putuje :aplauz:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012 15:15 
5th Gear
Korisnikov avatar

Slika

Evo drugar mi odradio slova pa sam ih postavio da vidim kako izgledaju , Ok su mada ima malo mehurica ali cu ih ostaviti neko vreme :D

Sad ce registracija i onda mesec dana se radi motor hahahahahaha bice to pakovanje svega i svacega pod haubu mislim da sam i ajnspric prelomio da ubacim a motor PRICACE SE :) sad je samo tisina :love:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012 17:17 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2009 20:47
Ime: Mario
Opel: Manta B 2.?
Meni je rekao i ja nemogu da ne kazem....kolega Sale je nasao najveci raritet u "Manta svijetu",nije to bilo sta,to je 2.0 CIH turbo ORIGINAL motor....imam i sliku...

Slika

Ispričavam se šta nije u boji,al nemam para za noviji fotoaparat!

:D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012 19:19 
5th Gear
Korisnikov avatar

hahahahah vidi ti njega :ludilo1: pa sve bre mora da otkrivas e svasta je u opticaju svasta a sta ce biti hmmmm ne pitam se ja samo znam da ostaje moj menjac hahahahahahahahahahaahahah :ludilo: Ovaj mali -moj veliki prijatelj je ludak tako da od njega svasta se moze ocekivati a ja mu dajem dva motora za taj jedan koji ce on da napakuje e sad sta ce biti nemam pojma i znam da mi sleduje ubrizgavanje jel me je napljuvao ko stoku sto imam takav auto a pod haubom k****n :ludilo2: i ti si me blaze napljuvao od njega hahahahah videcemo sta ce biti Patosnice cuvam kupio sam ih pa kad bude sve komplet onda cu da slikam sa potisnicama i novim crnim tepihom .Ako ti treba crni tepih javi mi na vreme :ok:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012 23:03 
1st Gear

Pridružio se: 08 Jun 2012 18:39
Ime: misa
Opel: opel rekord e 1986
pazljivo sam procitao vasu temu,auto dosta dobro izgleda koje je godiste manta vidi se da je ocuvana

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012 09:14 
5th Gear
Korisnikov avatar

Manta je 76 godiste ali je pre 4 god bukvalno svaki deo skinut ,ostala je samo gola skoljka i radjena je nekih 6 meseci.Hvala na pohvalama :) Ja je i ne vozim nesto mnogo ,zivim u centru grada pa mi auto i nije neophodan jedini tako ako se negde odputuje i malo radi uzivanja.Inace stoji u garazi, jer da je drzim ovde odavno i je iscukali sa svih strana i bila bi daleko od ovog stanja .Sad ce mo malo oko motora da poradimo prijatelj i ja a od enterijera mi je ostalo samo jos sedista da presvucem .Radjena su vec jednom ali je bas to stajanje auta na suncu ucinilo svoje pa su malo izmatirala tj izgubila crnu boju.Mada to nista nije hitno jer su sedista citava .Tabla je prosle godine presvucena i ispala je odlicno, tako da sam izbegao da gledam u onu manu straijih Opela da tabla uvek ima prskotine od sunca :love:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012 15:31 
1st Gear

kazes da je 76god,znaci menjan je prednji vezni lim na autu a rekao bih i jos neke stvari koliko primecujem sa slika verovatno je dosta toga prepakovano sa novije generacije mante B2 to jest od 81-82god kad su pocele sa duplim rebrima da izlaze na prednjem veznom limu,pravo je cudo da je ostala u takvom stanju to je retkost na nasim prostorima verovatno ste je kupili od prvog vlasnika koji je cuvao po karoseriji se vidi da nije varena sto je retkost sem tog veznog lima napred koji je zamenjen

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012 16:29 
5th Gear
Korisnikov avatar

da bukvalno je samo ta tabla koja je presvucena bila netaknuta sve ostalo se radilo menjalo i pravilo da bude po mojim zamislima i koliko toliko sam uspeo a zadnji branik-duboki sam nasao posle 10 godina

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012 19:47 
1st Gear

jese i patos auta menjao,mislim jese radio obicno propadne sa unutrasnje strane sajtene i coskovi kod vozaca i suvozaca i nazad kod zadnjeg sedista po coskovima oce od vlage i soli i blata koje tockovi bacaju a onda odu i brojevi na patosu posto su ispod suvozacevog sedista pa muke sa tehickim pregledom i dokazivanjem ako me razumes na sta mislim

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012 19:52 
5th Gear
Korisnikov avatar

aptos je malo radjen oko vozacevih komandi-klasika gepek je ko nov sajtne takodje to za pozdi kod zadnjeg sedista prvi put cujem jer sam imao dosta susreta sa Mantama i nijedna tu nije popustila .Zeznuta su im krila i dzepovi vozac -suvozac i naravno deo kod ventilacije gde je cantra za vodu i akumulator .Neverovatno je i to da sam video Mante sa losim kosevima kod mene su bujvalno fabrika Ovo ostalo je sve cakum pakum sl god ide na kanal i gde god da je malo popustila radi se ciscenje i zastita Sve vas razzumem sta pricate :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]