Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 04 Maj 2025 17:42

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Opel astra G 1.6 16v SPORT
PostPoslato: 02 Jul 2014 17:03 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2014 13:59
Ime: Stefan
Opel: Astra G Bertone 1.8 16V (Z18XE); Ex: Opel Astra G 1.6 16V
Garaza: pogledaj
Evo i ja da otvorim svoju garazu :D u pitanju je opel astra G koja je bila 1.4 16v pa sam upakovao 1.6 16v koji je malo budzen i ima malo vise HP :) stavio sam K&N filter vazduha koji daje lep dubok zvuk, ali ga koristim par dana pa ga skinem jer sam cuo da i nije bas dobar jer ne preciscava lepo i moze prasina da dospe u motor :banghead: kod mene je 2 godine i uradio sam dosta toga na njoj...klima je bila pokvarena sto je cesta pojava kod opela pa sam stavio nov kompresor, sto se tice trapa zamenio sam solje, stabilizatore, kugle, i jos po nesto tako da je sada skroz utegnuta :) zatamnio sam zadnja stakla sam folijom, nebo sam tapacirao u belo eko kozu, stavio led diode u farove, nebo, iznad vozaceve i suvozaceve patosnice, ispod prednjeg branika...ubacio sam neko malo pojacalo u gepeku, nije nesto ali mnogo daje bolji i jaci zvuk, zamenio sam zvucnike u prednja vrata i pozadi i stavio 2 zvucnika na tablu pozadi :) imao je neki sportski izduv kada sam ga kupio ali je dosta bio propao tako da sam mu stavio njegov original izduv i hromirani nastavak na kraju :D farovi su mi maglili tako da sam morao da skinem branik i da ih rastavim i stavim silikon na spojevima tako je to reseno. IMA PAR STVARI KOJI MI DOSTA IDU NA ZIVCE I NADAM SE DA CU UZ VASU POMOC USPETI DA IH RESIM USKORO :D to bi bilo to :D a evo i par slika mog ljubimca :ots1:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta: Re: Opel astra G 1.6 16v SPORT
PostPoslato: 03 Jul 2014 00:04 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Okt 2011 21:10
Ime: Aleksandar
Opel: Astra G 1.7 DTi 16V (Y17DT)
Super ti je bre Astrica zemljak :) E na pocetku da ne zaboravim, a kao sto rekoh vec u mojoj garazi, i kod mene je isto ovako plavo bilo i pozicija i LED traka napred na braniku kao sto ima par slika da se vidi u garazi, ali jedno vece naleteo na plavce, pa je nesto kenjao kako ne sme nista plavo sem ono zuto ili belo, kao sta vam znaci u fazonu da stavljate to na auto, bla bla kao po obicaju sto kenjaju, i onda sam promenio na belo, i mnogo bolje osvetljava, veruj mi, a i estetski je mozda cak lepse. Msm i plavo je lepo, i meni je bilo akutelno neko vreme, ali posle ti kao i sve drugo, dosadi, i onda zelis neku promenu. Reko cisto da ti kazem da mogu da te zezaju za plavo, msm zavisi kad naletis, mozda te ne diraju dokle budes imao kola, mozda te sutra zaustave nedaj Boze, ali samo da ti napomene sto se kaze, i nemoj da se branis raspravljanjem, idi kao sto sam i ja na fazon, stvarno nisam znao, ne znam zakon, evo zurim sad, al cim stignem kuci skidam i taj fazon i pustice te verovatno :":

Sto se tice ovih LED ispod branika napred i pozadi i sa strane, iskren da budem i meni je padalo na pamet, ali da to sve stavim na poseban prekidac, i onda cisto ovako da se pali kad prodjes u centru ili tako nesto, pa da se pokazes :ludilo2: Kao skoro jedan Reno 4 onaj stari koji preziveo sto kaze Nesa Bridzis i prvi svetski rat i drugi svetski rat, kako se cini brale i treci ima da prezivi :ludilo: ..e tako i ovaj, spustio prozore, odvio muziku, ono krci, puca, bije li bije, ali covek frajer, dobro mu prozor mogao otvori :ludilo1:

Sredjivao si dosta sitnice, a i ovako vizuelno je ok, svidja mi se sto se kaze. Vidim napomenuo si da si otvarao farove...Super onda, sad znam kome treba da se obratim kada budem resio iznutra da farbam crno ono da se zatamne i mozda ubacim one Morimoto projektore, javicu se ako budem resio i kad budem resio :bekelji:

Ovo nebo mi se isto svidja sto si uradio. Bas je dobra fora. Koliko te iznelo ovo tapaciranje i gde si ga radio?

...I da, ako resis da uzimas obrvice i ako ti se svidjaju naravno, narucuj 2 para, tj. 4 komada ukupno, po 2 tebi i meni, jer definitivno nam to jos fali na autu ovako estetski, nisi ni svestan koliko lepsi izgled ima auto, pogotovo prednji kraj, tako da ako budes resavao da uzimas i to, salji pp obavezno da se dogovorimo, pa ce da ih namestamo zajedno, a pre toga ce odnesemo negde da ih ofarba neko :ziveli:
Evo jedna slicica kako izgleda sa njima, ovo je u PS radjeno, ali cisto malo da "docara", ali mnogo bolje izgleda, bar po meni, samo sto slika bas i ne moze da pokaze sve :)

http://postimg.cc/image/62751s31d/

Toliko od mene...Cujemo se. Pozdrav :postovanje:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014 01:44 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Hvala hvala :) ma to i meni sto puta kenjali pa nista...ne obracam paznju na to :D ja sam kupio i bele i plave trakice, bele cu u kasetu,gepek i mozda ovako kao ti na branik, moram da razmislim, jer mozda se resim da plave stavim jedno 30-40cm duzine ispod prednjeg branika kao sto vec imam, samo sto ce mnogo lepse da svetli jer su mi ovo dve obicne diode... :D ali ako stavljam bele na branik kao ti onda cu da poskidam ovo dole ispod branika da ne bude kao novogodisnja jelka :D
Haha bilo je dosta muka oko tih farova a vidis nisam se setio da ih zatamnim kad sam ih vec otvarao! :banghead:
A obrvice sigurno planiram da uzmem samo ne znam kad, ali ako ne budes kupio dotle onda narucujem 2 para :) Nebo mi je iznelo za materijal oko 1000 ili 1500din i ruka oko 1500din, ima jedan covek kod hotela golf sto radi samo tapaciranje, super je odradio, a tapacirao sam i vozacevo sediste bilo je pocepano, sad je kao novo :D
A za obrvice ili bilo sta drugo imam coveka za farbanje nije skup i super radi, samo sto je u lomici, ali mozes i da narucis bre sprej iste boje auta pa sam da ofarbas to je bar lako, odradicemo to sami samo da ih nabavimo, i trazim onaj spojler za gepek imam vec rupe za njega koje su zamaskirane i ofarbane pa se ne vide, ali video sam da je nekad tu bio spojler...
Toliko :D

Pozdrav :ots1:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 01:28 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Evo i ja sam postavio bele LED trakice :D petljao sam se ceo dan oko toga, muka bila dok sam zalemio zice za trakice :D postavio sam dve trakice od 6 dioda na prednji branik tako da Aco mozes sad jos lakse da me prepoznas u gradu jer smo slicni :D ali nisam bas hteo skroz da te kopiram ja sam ih stavio u pravcu maglenki na onoj lajsni, zalepio sam ih onim njihovim lepkom samo ne znam koliko ce to da ih drzi nakon nekoliko pranja u perionici..pa sam ih zategao sa po dve plastice vezice i isekao visak tako da se i ne vide, a zice su mi bile crvene pa sam ih prefarbao lakom u crnu boju tako da se sad nista ne primecuje sem trakica :D
-Skinuo sam plavu poziciju i stavio bele LED
-Postavio sam jednu vecu trakicu ja msm da od 12 ili 15 dioda u gepeku umesto fabrickog osvetljenja i bas sam zadovoljan kako izgleda a i kako osvetljava gepek :)
-U kaseti kod suvozaca sam stavio jednu trakicu od 3 dioda koju sam postavio u gornjoj pregradi i zalepio je na gornju stranu, i jos jednu trakicu isto od 3 dioda u donjoj pregradi ali zalepio sam je sa strane.
-Sto se tice osvetljenja na nebu i tu sam stavio LED bele boje
E sad sto se tice osvetljenja patosnica kod vozaca i suvozaca tu su mi ostale i dalje plave LED, ali planiram i tu da stavim bele da ne bude sareno mnogo.
U planu mi je ovih dana da malo osmislim i da postavim osvetljenje ispod haube, kada se nocu otvara hauba da ima neko pristojno osvetljenje koje ce lepo da osvetljava ceo motor :D najverovatnije opet LED trakice.

Aco ako si zainteresovan i ako nemas to jos uvek mogu da ti objasnim kako da namestis da ti se stakla automatski podizu prilikom daljinskog zakljucavanja :wink: naravno potrebno je da imas daljinsko zakljucavanje fabricko na kljucu, i da je ispravno sve, vrlo je prosto ja sam to odradio sam pre neki dan za svega 15-ak minuta, a bas je sexy :D

Toliko od mene, evo i nekih slicica kako je to sve ispalo...

Pozdrav :ots:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 11:19 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2013 00:18
Ime: Marko
Opel: Astra G 1.7 DTI & Astra H 1.6 twinport
odlicna astrica, svidja mi se kako si joj odradio prednju masku, skroz dobro joj stoji :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 12:55 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Hvala drugar :) pa nije lose, a i cisto onako da se izdvajam malo :) fale mi ksenoni i obrvice :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 13:25 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2013 16:59
Ime: Marija
Opel: Nekad...Vektra 2.0 DTI
Lepa astrica, meni se ne svidjaju te led trakice, nekako mi je ciganija, poceli su da ih stavljaju svi i svuda..
Ali tvoj auto, tvoj ukus..ti biras sta volis :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 15:11 
5th Gear
Korisnikov avatar

djile je napisao:
...tako da Aco mozes sad jos lakse da me prepoznas u gradu jer smo slicni

Moreeee... :seci: :palica: Bice tebi prepoznavanje u gradu palicom po haubi, sam' da te vidim...Juce sam bas onde bio u tvoj kraj, ne vidoh te nigde, sto ne znaci da necu...Hahaha :ludilo:
:ludilo2: Salim se...Dobro je ispalo, svidja mi se, nesto vise, nesto manje, ali u globalu nije lose.

Ovo sto se tice ovih LED napred na braniku, istu sam ja foru hteo da uradim, ali znaci da budu odma do maglenki blizu, a ne ovako odaljenje, znaci kao dole na slici sto sam ti obelezio, maltene za celu duzinu koliko si ti povukao sam ja imao "viziju" da ih stavim blize, pa posle sam se predomislio, pa ih stavio dole, ali dobro, sve stvar ukusa, sto kazem, opet ne znaci da se nece promeniti.

Meni su sad unutar svud plave LED trake za osvetljenje, ali sta znam, malo mi postalo monotono, pa cu mozda bas danas posto imam vremena da odem da izmenjam to da stavim da svetli belo, posto imam belu LED traku, pa da izmenjam to, jer mi je i za osvetljenje nogu i napred i pozadi belo, tako da mislim da bi se uskladilo super kad bi sve bilo belo, a i bilo bi fabricki ono sto se kaze, i mislim da bi bolje izgledalo. Dao si mi sad inspiraciju da idem da promenim unutra osvetljenje u belo :D Haha

I je l' si ovo osvetljenje izmedju vozaca i suvozaca stavio bas LED, ili si LED trake 2 ili 3 segmenta ono jedan do drugog stavio?

Ee da, na ovoj jednoj slicici dole sam ti obelezio sa 3 crvena kruga sta da pogledas. Prvi ovaj veci gore su farovi, a drugi dole je ovo iznad LED trake, pa je pitanje moje, sto ti se razlikuje desni far od levog po pitanju osvetljenja, tj. sijalice? :D Kao da ti jedan malo vise vuce na plavo, a ovaj drugi kao cisto beo, a ovo drugo pitanje sa ova 2 kruga je pitanje vezano za ove "linije sto svetle" iznad ovih LED trakica? Sta ti svetli ovo iznad njih? Od cega je ovo? :D

Sto se tice ovog zakljucavanja prozora i to, znam za tu foru, ali sto to ima i jednu negativnu karakteristiku, a to je da mi zatvara prozore na prvi onaj klik, a meni kola maltene 100% vremena kad su kuci provode sa otvorenim prozorom za 1 ili 2 prsta tipa otvoreni, u okviru onog plasticnog sto imam na prozoru protiv vetra kako god, i onda mi ne bi odgovaralo na prvo zakljucavanje da mi zatvara prozore :banghead: Kad' bi mogao na drugo zakljucavanje, tj. onaj Deadlock da mi zatvori prozore, ihh, odma' bi ga uradio

I daa na kraju, ako ti mene ne prevaris da odradim ja masku ovu napred kao kod tebe, dobro bi bilo :ludilo:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 17:40 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Hvala maki, pa sve je stvar ukusa :)
Aco pa nisi me video jer sam se ceo dan petljao sa ovim trakicama :D a nisam bas hteo da ih stavim odmah uz maglenke, zato sto sam gledao da mi pocetak trakice bude u istoj liniji gde se zavrsava far ako razumes :) a sto se tice ovog osvetljenja na nebu nisu led trakice nego sijalica koja ima 6 led dioda :)
Hahahah to sa farovima si u pravu na slici jer nisam stigao da kupim i belu poziciju pa sam nasao neke sijalice od pre godinu dana i jace koje su propale sve :D pa ne daju istu boju, ali danas sam kupio nove bele i sad su ok :D
A ovo drugo, ovo oko ovih led trakica je odsjaj, tako ispalo na slici nzm zasto, ali uzivo se ne vidi nista :)
U pravu si sto se tice zakljucavanja i prozora, i mene to sad nervira jer nikako ne mogu da ostavim malo otvorene prozore, ali necu da vracam jer mi se mnogo svidja, a ja msm da i moze da se namesti na deadlock, samo nzm kako bese, nzm koja je zica za deadlock a i ne bih eksperimetisao nesto da ne zeznem stvar, neka ga ovako...
A za msku kako hoces bre, ja te ne teram ali lepo bi ti stajalo :ludilo:
I kazi mi samo koliko si ti platio te tvoje ksenone i gde si ih kupio i jel si samo sijalice ubacio ili mora i neki relej? Ja sam kupio isto neke plave kineske ksenone kao imitacija, i jeste puno belse ali cini mi se na slikama da je tebi puno vise nego meni, ja sam uzeo neke od 100w bez releja...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014 19:39 
5th Gear
Korisnikov avatar

Aha aha, ako tako velis, onda ok :D :ludilo:

A ti bi ovo znaci aa?

Slika

Slika

...e pa necu ti kazem celavi :seci: :ludilo1: Haha

Bre zemljak, na Kupujem Prodajem pogledaj, ja sam uzeo one od 22e, imam tamo negde vizit kartu od coveka, mogu da ti dam broj, uglavnom iz BG-a je, 5000 kelvina je toplota boje, po meni taman ono sto se kaze. Dodju ti u kompletu 2 balasta (ja sam dobio slim one tanke) koji dizu napon sa 12v koji je u kolima na 20.000-30.000 volti koji je potreban xenon sijalicama da bi radile, dobijes 2 sijalice, kablove i to je to u principu. Imas ovde u mojoj garazi na drugoj strani ja mislim objavu kad sam ih uzeo, pa sta sam sve napisao, mozes malo da procitas, imas tamo vise informacija ja msm sto bi te interesovale :ok:

Imao sam i ja te "xenon" imitacije od halogenih sijalica sa onim plavim staklom, doduse 55w su bile, i to kod kineza kupljene :D Prvo sam bas uzeo od 100w, al' procitah kao da moze da se pogori instalacija bla bla i da za te jace od 100w treba neki relej, ispravljac i ja odmah odustao, odma sam ih zamenio za ove od 55w i terale neko vreme i ubrzo posle toga su upali xenoni. Bas su ove sijalice bile:

Slika

Ovo za zakljucavanje kad se nadje resenje kako da se zakljuca na Deadlock, a ne na onaj prvi, ja cu odma' da radim :ok:

...i da prevari me ti da uradim osvetljenje kod mene u belo iz plavog koje je do sada bilo :banghead: :ludilo: Eno u mojoj garazi tamo ima par slicica kako ispalo

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014 01:25 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Hhaha da to bi ja :D ma videcu da nadjem nesto :) a jel si sam namestao?nisam gledao kako se to povezuje...
Nego daj pomagaj sad mucim drugu muku :( gde da nadjem one drzace za kasetu? pukla mi oba,a skidaju se, sigurno ima negde da se kupe oni samo da ne menjam celu kasetu :(
Na ovaj drzac mislim:

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014 01:31 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

I da, posto se zalis da ti nisu ista oba fara evo kupio sam druge LED za poziciju :D neke od 500din, ali super su, ima 4 malih dioda na jednoj sijalici i svetle mnogo jace od obicnih sa jednom diodom :D
A usput sam se malo zanimao i drugaru namestio isto na peugeota :D
NARAVNO ASTRA JE LEPSA :P :ludilo1:
:ots1:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014 01:21 
5th Gear
Korisnikov avatar

Evo sad videh ovaj drzac... Ima jedan majstor ovde kod mene u blizini skoro rasturio jednu astru pa cu da ga pitam pa ti javljam sutra, a ako nista imas na ovim otpadima ka Kraljevu 100%..

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014 01:32 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Ok, ti mi pitaj pa mi javi a potrazicu i ja :) jer ne bih bas da menjam celu kasetu zbog toga :D
:ots:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014 14:13 
5th Gear
Korisnikov avatar

upravo sam zvao ovog lika za ove drzace, prodao je ceo enterijer pre neki dan.. :?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014 14:42 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

E jbg :( ma dobro potrazicu ja ovih dana a ti ako saznas da ima negde ti javi :) Hvala u svakom slucaju :postovanje:
:ots1:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014 19:09 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Evo ja danas uz malo muke resih problem magljenja stakala, bar se nadam da sam ga resio :) Kada sam vratio klapnu u polozaj da uvlaci vazduh od spolja onda sam zalio jakim super lepkom desni kraj osovinice (obelezio sam zutom bojom to mesto) i nadam se da ce taj lepak da drzi klapnu :dzony: a crvenom bojom sam obelezio mesto gde je pukla osovinica odmah uz motorce :)
Ovo mi je bilo neko najlakse resenje, i nadam se da mi u buduce nece magliti vise :)

Slika

A evo i neka slicica sto sam postavio osvetljenje motora :D nije neko osvetljenje, ali cisto onako fazonski kada se otvori hauba nocu da sija malo :D

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014 19:43 
5th Gear
Korisnikov avatar

Cale mi ceo dan nije kuci, zvao sam ga i pitao ali nikako ne mogu da shvatim kako tacno je uspeo da je fiksira vezicama da bi ti napisao sta tacno trebas da uradis.. :)
Ali vazno je da si nasao resenje, nadamo se da je to to.. :D
Stavi da svetli belo, bice lepse i bolje ce da se vidi.. :ok:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014 20:12 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

A oke, pa neka ga ovako neki dan pa cu da stavim belo :) Nema ga Aca nesto izgubio se negde :D mogli bi da se nadjemo negde po gradu ovih dana nas trojica :D :ziveli:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014 22:28 
5th Gear
Korisnikov avatar

hehe verovatno je u nekom poslu :D
Mogli bi smo, kad resis samo javi! :lokomotiva:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014 23:14 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Ae cekamo Acu da se javi, kad on bude mogao onda se vidimo :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014 23:15 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Ae cekamo Acu da se javi, kad on bude mogao onda se vidimo :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2014 00:56 
5th Gear
Korisnikov avatar

Evo i mene, izvinjavam se na kasnjenju, malo neaktivnosti, itd. itd :D Da probam da odgovorim sve sto sam propustio...

Bre redom da odgovaram, pa valjda necu nista da propustim. Ono pitanje da li sam sam vezivao xenone i to, da, sam sam, prosto je, nista nije komplikovano, sve imas u onom uputstvu, a i ovako logicki, i da hoces da ubacis + na - ne mozes, jer jednostavno konektori su drugaciji i razliciti i ne mogu da upadnu, pa da na taj nacin nesto sje*es i slicno.

Sto se tice ovog drzaca, ja ovo bre uopste nisam zagledao kod mene ni gde se nalazi, moracu bas da pogledam :D Haha Ovde kod nas u Krusevcu verovatno nigde neces da nadjes, imas par otpada gore kad se krene Bruski put, pa ima u Lipovac par otpada, mozda tu da pogledas, a ako ne, u Kraljevu imas dosta otpada, izmedju ostalog imas i jedan bas Opelov, skoro mi bio cale tamo, uzeo prstenove za sat i poklopac zupcastog kajisa, ima sve redom znaci za Opel, sta nema, pa tamo ce da verovatno ima, e sad nzm da li je pitao za broj i to, mozda ima broj, pa da se cujes, pa da ti eventualno posalju to, da ne ides do Kraljeva samo zbog toga :D Haha

Ovo za klapnu, ja bre nemam taj problem :bekelji: Haha Meni normalno otvara i zatvara, sve lepo, samo sto ima fora, i to u poslednje vreme pocelo se desava kod mene, da mi nesto "tandrce" tamo unutra, cini mi se na trecu brzinu, mozda i drugu, na 1 i 4 msm da nije :palica: Nesto u fazonu kao da je upalo, ali opet, kao da dolazi iz predela tamo kasete, pa iznutra, tako nesto, Boga pitaj sta je, i to ne uvek, nekad nema, nekad ima :D

Sto se tice osvetljenja motora, slazem se sa zemljakom iz Aleksandrovca da ti je mnogo bolje belo, a i preporuka za promenis poziciju tog osvetljenja, tj. da ga stavis gore na onaj tapacir, tj. zvucnu izolaciju na haubu sto ide i da ti to svetlo bude upereno na dole, i onda kad otvoris, imas osvetljenje celog prostora, i ja bih tako uradio, a i video sam negde to, dobro je ispalo bas na ovaj nacin, ako nadjem sliku, saljem da vidis :)

Sto se tice gledanja, javljam ti se @djile na pp odmah posle ovog posta da se dogovorimo kad se gledamo i naravno posle toga kad se mi uskladimo da javimo zemljaku iz Aleksandrovca :D Ja bih trebalo da mogu u toku ove nedelje, tj. idem gore na tvoj kraj kod frenda, pa pre toga bi mogli negde da se nadjemo gore, neku lokaciju mozes da smislis, nije losa poligon, da isprobamo medjuubrzanja od 0-100 da l' ce da pobedi benzin ili turbak :ludilo:

Cujemo se onda na PP, pa da vidimo u toku ove nedelje da se nadjemo negde po gradu. Pozdrav :ots:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2014 02:01 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pa nema te bre nesto :D to za ksenone ako ih uzmem zovem te da povezemo zajedno :D
Za taj broj ako nadjes ti mi posalji da pozovem da pitam...
A za osvetljenje, nisam ja bas hteo da imam osvetljenje, nego cisto onako fazonski kada se digne hauba nocu da ima neki plavicast sjaj onaj poklopac i lepo deluje uzivo, a diode sam sakrio da se ne vide bas toliko... Mada videcu mozda stavim belo na haubi kao sto kazes :)
A ti kad budes mogao javi mi pa da i ja uskladim vreme :D moze bas na poligonu :) samo nzm gde si ti mislio da tamo isprobavamo od 0 do 100 :D Jeste da mi je malo budzen motor sa malo vise konjskih snaga nego obican 1.6 sa 103 ili 105 KS, cak i da ubrzam do 100 posle mi trebaju nenormalno dobre kocnice da se zaustavim da ne preletim na aerodrom :D :ludilo2:
Neka fotka moze :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2014 02:09 
5th Gear
Korisnikov avatar

Nema problema, tu smo :D

Pa ako oces vec fazonski i da se ku*cis sto bi reko nas narod, ti uzmi skini ovaj poklopac ventila gore, pa lepo 4 plave diode unutra po klipu, znaci 16 ukupno, tj. koliko ventila imas, toliko i dioda da stavis i da lepo izvedes kablove napolje i to zadihtujes silikonom, i onda kad ti neko otvori poklopac za ulje onaj dok radi motor, onda da svetli unutra plavo ulje, da se vide klipovi kako rade i ventili :ludilo1: :ludilo:

Za poligon bre 0-100 je fora bila bre, necemo stvarno, jedino ako hoces tamo da izlecemo kroz onu ogradu pravo na aerodrom na pistu, samo jos krila da im stavimo, i mozemo da letimo odma :D Haha Na tranzit i mozda bi i mogli, tj. prvo da jedan prodje da izvidi situaciju kao sto uvek i radim kada se tako malo produvava, pa se onda okrene krug i pun gas i guzvaj asfalt onda, al' ovako dok se ne proveri, tesko :ludilo: Haha Salim se, mislim da nema potrebe da te brukam tamo sto ces da mi gledas izduv pozadi, nije potrebno stvarno, bolje samo ovako da se upoznamo :P :ludilo:
Slike bice obavezno. Pozdrav :ots:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]