Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 08 Maj 2025 06:39

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: problem sa centralnom
PostPoslato: 03 Sep 2013 20:24 
1st Gear

Pridružio se: 27 Avg 2013 14:13
Ime: Nemanja
Opel: Astra G 1.6 8v
imam dva problema sa centralnom
1. na dugme kad zakljucam on zakljuca i odmah potom otkljuca, tako par puta i onda zakljuca normalno (samo gepek), a kada zakljucavam kljucem preko bravice uradi iz prve
2 vozaceva i suvozaceva vrata ne mogu da se zakljucaju, cuje se u motoricu da cvakne ali ne zakljucava, skidane brave ocisceni kontakti, dobija struju ali motoric kao da je zaribao i ne pomera se. samo jednom mi se desilo da vozaceva vrata uspeju da se zakljucaju preko daljinskog ali nisam mogao da ih otkljucam
ima li im spasa ili da uzimam druge brave?
hvala unapred

Vrh

Tema posta: Re: problem sa centralnom
PostPoslato: 03 Sep 2013 21:33 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013 17:53
Ime: Mihajlo
Opel: Zafira Elegance 1.8 16v 125ks
Garaza: pogledaj
Meni se desilo ovo drugo tj. da sva vrata mogu da se zakljucaju ali da zadnja desna ne,skinuli tapacir i bravu i videli da unutra ima jedno malo motorce koje tera taj mehanizam plasticni,naravno taj mehanizam je pukao koji je iz dva dela i motorce ga gura do kraja tj zakljucava ali nece da se otkljuca pa smo obadva dela vezali zicom i sad sljaka.Naravno to je bilo kod Zafire,jedino sto sad ta vrata iznutra rukom nemogu da zakljucam ali dobro, na centralnom i daljinskom normalno sve radi.Najbolje da ti uzmes polovne brave ako je do njih mislimda ces od Astre G da nadjes ,ne ispati se majati 7h oko pravljenja dok provalis gde da spojis ta dva dela da bi to radilo ima malo problematike.
Pozz

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013 00:18 
1st Gear

Pridružio se: 27 Avg 2013 14:13
Ime: Nemanja
Opel: Astra G 1.6 8v
na kraju cu ih i zameniti, 20e je brava
ne znam kako si ti uspeo da razdvojis bravu i da dodjes do motorica, valjda su iste brave na zafiri i astri, ali kod mene zatvoreno sve u jednom i ne mozes mu nikako prici, ni safova, nicega nema da bih mogao otvoriti, video sam jedno parcence plastike da je napuklo i da ga nema pa kontam da je moguce da je upalo unutra i da glavi

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013 18:44 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013 17:53
Ime: Mihajlo
Opel: Zafira Elegance 1.8 16v 125ks
Garaza: pogledaj
Nemanja88 je napisao:
na kraju cu ih i zameniti, 20e je brava
ne znam kako si ti uspeo da razdvojis bravu i da dodjes do motorica, valjda su iste brave na zafiri i astri, ali kod mene zatvoreno sve u jednom i ne mozes mu nikako prici, ni safova, nicega nema da bih mogao otvoriti, video sam jedno parcence plastike da je napuklo i da ga nema pa kontam da je moguce da je upalo unutra i da glavi

E da pa nema srafova ali ima pop nitna koje smo razbusili ali o5 ima i zabica koje drze tako da sam to vratio posle lepo i stavio srafce.Moguce da glavi.odi na otpad i zameni je vidi ako radi uzmi ako ne nikom nista.
Pozz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]