Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 08 Maj 2025 17:43

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: pomoc u vezi instrument table astra 1.7dti 2003 !!!
PostPoslato: 03 Maj 2013 19:44 
1st Gear

Pridružio se: 02 Maj 2013 14:46
Ime: robert
Opel: astra 1.7dti
Drugari, pomagajte, zeleci da zamenim sijalice za osvetljenje intrument table, verovatno sam napravio neki veci problem:
nakon zamene tj, vadjenja table i vracanja, servo mi neradi,majstor je utvrdio da i ne moze da radi jer sam izgubio punjenje koje je oko 12v na akumulatoru u radu ,znaci alternatror,e sad,ono sto mi je neverovatno a majstor predpostavalja tj. "raspitao se", je da lampica alternatora na ins.tabli (crveni akumulator) za koju nisam ni primetio da mi NE radi nakon vadjenja i vracanja table, i da je to uzrok zasto alternator ne puni jer nema pobudu sa table??? Jel li to moguce??? Kasnije uz savetovanje sa nekim drugim majstorima ,rekao je da je instrument tabla crkla, i da treba prvo resiti lampicu na tabli ,pa posle na dalje videti da li puni alternator i takao na dalje?!?!
Ako je tako ,molim drugare koji znaju da mi posalju semu sa pinovima, kako bih pokusao na nadjem koji je pin za tu lampicu da pokusamo da je upalimo i proverimo njenu ispravnost
Takodje bih molio da mi date neke kontakte pravih majstora koji bi u slucaju da je tabla crkla mogli da je poprave (elektronicari)

Puno hvala svima unapred

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]