Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 07 Maj 2025 21:59

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: POMOC Vectra b 2.0xev trokira
PostPoslato: 28 Jun 2013 04:07 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2012 03:15
Ime: Vlada
Opel: Vectra 2.0 16v
Garaza: pogledaj
E ovako se desava... auto je poceo povremeno da trokira, zamenio sam svecice na autu, radio je jedan dan,zatim se opet javlja isti problem. uzmem nove kablove od druga iz servisa da probamo, u pitanju su TOPRAN kablovi (znam da nisu neki) zamenim ih, auto upali bez trokiranja. podjem veceras, auto opet pocne da me zeza, zatrokira sitno, ja podignem kabal sa cetvrte svecice na skakavac kako bi mi rekli, auto pocne lepo da radi. vratim ja nazad, nastavim put, auto stucne po nekad, ali sve ok. kad sma stigo na odrediste, poceo je da radi na dva klipa. skinem sa druge i trece svecice kablove i sti slucaj kao kad su bili na svecicama. zavrsio poso sto sam imao, upalim ga nakon 5sati, radi auto kao sat, podjem stotinak metara i opet isti slucaj, drugi i treci kabal ne daju znake zivota, ja vratim svoje kablove, ma kakvi, ista situacija. jbg, poso sam nazad jer nisam imao kao drugacije i na pola puta do kuce, sve ppocne da radi kao sto je bilo, auto ide normalo, samo zatrokira po malo kad dam gas da uhvati ubrzanje i na 5km od kuce opet ista prica na dva klipa, sad sam ga parkirao, kacio na dijagnostiku i pokazao mi je gresku P505 napisao nesto u vezi sa vazduhom, ne znam tacno sta jer sam zaboravio zato sto sam prso i napisao visok ili nizak elektricni napon. izbrisao gresku, upalio auto i nije mi pokazao da ima greske ali trokiraza na nivou :D Da napomenem jos da sam imao trokiranje pre kad se malo optereti podigne temperaturu, a dok je hladan ne.

Sumnjam na bobinu, ako neko zna sta moze da bude neka se javi za pomoc, nemojte molim Vas da se javljaju osobe koje ce da pisu sve i svasta, a da nemaju veze sa mehanikom. UNAPRED HVALA

Vrh

Tema posta: Re: POMOC Vectra b 2.0xev trokira
PostPoslato: 28 Jun 2013 20:44 
4th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2012 03:15
Ime: Vlada
Opel: Vectra 2.0 16v
Garaza: pogledaj
bobina nije, skidao sam sa drugog auta, i moju stavljao tamo, sve radio kako treba. stavljao druge kablove opet, ali drugi i treci kabal nemaju struju!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]